Jump to content

NBA 2013/14

Featured Replies

ne moras, na srecu, nema mnogo sumnjivih situacija :)

@DarnellMayberry: Westbrook underwent scope surgery on his knee today to address swelling. Expected back post All-Star.
Ma daaaaaaaaj bre... pa dokle vise :/

tek sad vidim :isuse:najgora sezona ikada

in the meantime, izgleda horford pokidao grudni misic. :isuse: negdje procitah da je oporavak 8 mjeseci.

Bedak. Cim sam krenuo cesce da gledam NBA, pocelo masovno povredjivanje. :isuse:

Edited by Miljenko

ne znam sta se ovo desava kog djavola... i u NFLu je cela sezona okovana povredama, NBA nikada gori sa istim... na kraju ce da pobedi tim sa najmanje povredjenih... u kurac, a bas je bilo extra tekmi

na kraju ce da pobedi tim sa najmanje povredjenih...
Hoces da kazes Majami?

Edited by Mos

Nije u redu ovo sto Durant radi.

Odlicni su. 1 Josh McRoberts je mogao da im presudi. Bice vrlo cupavo bez Vestbruka.

Edited by Mos

Konacno ljudska partija Oladipa: 16+11+5 i samo jedna izgubljena lopta :Hail:

Tuga pregolema zbog Horforda :(Jebe mi se za Atlantu ali reprezentacija ce im bas biti osakacena za SP sledece godine a ocekivao sam da budu 1 od hitova prvenstva.Kakva je to povreda uopste? Nisam nikad cuo da je neko povrijedio grud™, osim njega naravno koji je imao isto to samo na lijevoj strani prosle sezone.

Tripl-dabl Curry-a i pobeda GSW-a :)

Drugi put Horfordu da se dogadja isto.Prvi put levi, sad desni misic :isuse:

Cavsi suspendovali Bynuma, a evo sta je Adrian napisao na twitteru

Adrian Wojnarowski@WojYahooNBA 1h About Bynum suspension, league source tells Yahoo: "He doesn't want to play basketball anymore. He never liked it that much in first place."
Tripl-dabl Curry-a i pobeda GSW-a :)
Bledsoe i Dragic nisu dosli na utakmicu, a Curry je odigrao maestralno.
Guest
This topic is now closed to further replies.