Кристофер Лумумбо Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 pa to, ranije su skoro svi mecevi bili zanimljivi. jbg, liga nije ocekivala ovakav raspad. lepo sam rekao da ce liga otici u kurac kad se raduljica uvukao tamo.
Timmi Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 dresovi cikaga najodvratniji ikada.inace, najgori bozic u poslednjih x godina, uglvanom smor utakmice zato sto se timovi raspadaju.ali kako sportklub iz sedmice u sedmicu izabere najgore meceve da prenosi. prva indiana - miami utakmica je bila jedina koju bih inace zelio da pogledam.
Feindouno Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Sta prenose veceras, ovo govno il' pokolj nad Niksima?Smijesno mi je koliko zlostavljaju Redzija Evansa, lik ne bi mogao da odbrani ni Augustina na postu.Netsi su najgora najskuplja ekipa ikad.
Tinman Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Koji marketinski mag je odobrio ove dresove?
Zli Gli Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Ovo su neke majice, nisu uopste dresovi. Jezivo ih je gledati, mada je i kvalitet ove dve ekipe jeziv tako da je sve lepo uklopljeno.
Have_Fun Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Zali Boze pare kad ih `vaki Bullsi usibase kuci
Cane Vukic Prebranac Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Колико ови квазидресови убијају вољу за гледањем ... Страшно.
Feindouno Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 zamalo :)Oklahoma City Thunder @ New York Knicks – New York Knicks or Oklahoma City Thunder 31+ Points @ 23.00
Giggsy Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 ali kako sportklub iz sedmice u sedmicu izabere najgore meceve da prenosi. prva indiana - miami utakmica je bila jedina koju bih inace zelio da pogledam.Mislim da oni imaju neki paket koji funkcionise tako da mogu prenose samo odredjeni broj ekipa. Ne verujem da bi bili ludi da prenose Chicago-Brooklyn.Koliko se secam, najcesce su ove sezone i prenosili Brooklyn i NYK. Potrefilo se da se te ekipe bas i raspadaju najstrasnijeProsle godine su, recimo, Clippersi bili 100 puta
Timmi Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 ma biraju meceve na pocetku sezone, ali mi nevjerovatno kako nismo imali srece s njihovim izborom.parsons mi je otkad je dosao u ligu bio model kako bi bjelica mogao da izgleda u nba, ove sezone izrasta u zvijer i uzivanje je gledati ga. nazalost, bjelica ovo nema u sebi, ni fizicki, ni igracki.
Feindouno Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Fizicki i atlecki ne moze da mu prismrdi.
Recommended Posts