Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

deng i danlivi :rolf:

Edited by 189-
  • Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Usao mu Oladipo u glavu :Hail:Hevfan vjerovatno nije prezivio onu situaciju kad na minut do kraja Buzer uzima loptu i rjesava™ tako sto je izgubi.

Posted

Ma otisao sam da spavam nakon onih bravura i 10-3, imao sam obaveza raaaaaaaaano jutros (a vidim i da je bolje sto je tako bilo)Nego me brine sto je zarazio Gibsona i Djimija.. nisu se ni oni proslaviliEvo ovog ludakahttp://www.youtube.com/watch?v=00Cp3fOQRpY

Posted

Evo i ovde, mozda ce kokiu™ i Hevfanu biti zanimljivo :lol:

2m7gfhg.jpg

Posted

Je l` ovo tvoji tiketi? :DSvaka cast! Sjajna serija! Jaoooooooj kako volim kad neko siba kladzuAe da castis da te ne bije maler :D

Posted
Evo i ovde, mozda ce kokiu™ i Hevfanu biti zanimljivo :lol:

2m7gfhg.jpg

jesu ovo desno evri :huh:
Posted (edited)

ti kao da ne znas da se duno ubija od novaca. koki™, mora da ima ovolika ulaganja i dobitke da bi eventulani plus na kraju imao novcanog smisla. nekad dobija, nekad gubi, ali ako je ukupni dobitak veci za neki promil od ulozenog (kao sto je obicno razlika, negativna ili pozitivna), kladjenje ima smisao samo s ovakvim ulozima.

Edited by Timmi
Posted

sto ne deli dojave i sa nama :(hocu i ja lake novce

Posted

ti bi ulagao po koji evro a od toga nema nista. nije ovo lak novac, moze duno da ti potvrdi sta sve prati da bi nasao na sta ce se kladiti.

Posted

pa nisam ja pohlepan :Dmalo po malo i eto.. vajdica

Posted

Da je lako svaki magarac bi pravio pare na kladionici posto kod nas svi znaju sve o sportu.Ovo je samo dobra serija, nista vise, cak ni ukupni plus nije nista u poredjenju sa jednom kvalitetnom fudbalskom utakmicom koja se tacno predvidi.Okacio sam cisto kao kuriozitet posto je igrace nemoguce gadjati ovako dobro u kontinuitetu a ja licno ovakvu seriju nisam imao nikad. Ima jos i na drugim kladionicama, mislim da sam pogodio jedno 14/15 u 7 dana, tako nesto.

Posted

fei, kad sagledas ukupno, jesi u plusu? tesko mi je da poverujem da je neko ko se kladi svakodnevno u plusu. verujem da je moguce posto to nije cista sreca ali jos uvek nisam upoznao coveka koji je u plusu.

Posted
fei, kad sagledas ukupno, jesi u plusu? tesko mi je da poverujem da je neko ko se kladi svakodnevno u plusu. verujem da je moguce posto to nije cista sreca ali jos uvek nisam upoznao coveka koji je u plusu.
Sad si ga upoznao.Vodim statistiku u excelu, sve crno na bijelo i batalio bih davno da mlatim ubudale ili pravim minus.ontopik: odlicna utakmica u Klivlendu. Odbrana je za picke :lol:
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...