Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

pa kada niste ni igrali sa timovima koji su preko 50% :lol:imate samo tri tekme sa timovima preko 50% do sada, Dallas, LAC i Phoenix, i sve tri kuci.i igrao vam je najbolji igrac. Oden se jos nije pokazao da mozes da ga okarakterises kao najboljeg... ili si mislio na birdmana?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Daj nesto o fizicki inferiornim igracima, ovo ti je bas slabo...

Posted
20 razlike i 22 skoka viska? Nisam ispratio utakmicu.. u cemu je fazon?
verovatno je fazon u tome sto ti nisi gledao.ocigledno im donosis nesrecu :D
Posted

:(ali ali.. nisam gledao ni vs cavsa, a ni produzetke vs pelikana (zaspao sam) pa su izgubili :(

Posted

Igrali su dobru odbranu, svi u kompletu a najvise naravno Deng na LeBronu. Zaustavili 1 penetraciju™ a Miami nije mogao da pogodi nista i odlicno zatvarali™ skok. Uz to je Bosh malo u kurcu, Haslem se raspada vec duze a nas najbolji igrac Birdzilla™ nije igrao tako da nije ni imao ko da skoci. Da ne pricam sad o motivaciji i energiji i ostalome posto bi mrtav konj pokazao vise zelje od ovog Majamija.

Posted

Malo mi je čudo da igrača koji je bio na All-Starsu poslednje dve godine nazivate potcenjenim, a biće i narednih par. Jedini na zapadu koji je igrao, a da mu nije tim ušao u PO. Kada tim bude uspešniji, imaš pažnju.Elem, kada smo kod potcenjenih igrača, Wes Matthews je odličan igrač (pre neki dan je okačen njegov chart), a i Afflalo igra odlično.

Posted

gleda se naravno. pogotovo sto sam stavio pare na dvojku.

Posted (edited)
W6mHXrr.gifkakav govnar. da je potkacio Plumleeja decko bi verovatno zavrsio sezonu.a Plums bi bio dobar bokser s ovim radom nogu. ) Edited by Sundance Kid
Posted

Golden St. Warriors @warriors SPLASH! @StephenCurry30 hits career 3ptr No. 699. Needs one more to match Jason Richardson's franchise record.

Posted
W6mHXrr.gifkakav govnar. da je potkacio Plumleeja decko bi verovatno zavrsio sezonu.a Plums bi bio dobar bokser s ovim radom nogu. )
Ko je ovaj majmun? Lici mi na dres Reptorsa, mozda Valancijunas ili kako vec. Treba mu jebati mater zbog ovoga.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...