December 5, 201311 yr gledao sam okc-por sinoc, la je najpotcenjeniji igrac u ligi bez konkurecnije. najbolji je pf u ligi a slabo se o njemu prica.
December 5, 201311 yr Dobro u pravu si iz tog ugla. Bili su lošiji prošle sezone po rezultatima, sad su četvrti, ali je baš izjednačeno i mogu da završe i gore i dole, a očekivanja su stvorena takva da sam ih video u top 3 na zapadu. U svakom slučaju nije ih uživanje gledati.taman su tamo gde su ih svi vise/manje i ocekivali... OKC, SA i LAC su vidjeni ispred... e sada sto na radost sviju nas LAC smrdi a Portland sabija, to je vec druga stvar
December 5, 201311 yr gledao sam okc-por sinoc, la je najpotcenjeniji igrac u ligi bez konkurecnije. najbolji je pf u ligi a slabo se o njemu prica.on i horford. o njemu se jos manje prica.
December 5, 201311 yr Volim da gledam I Lillarda, po igri i stavu me podseca na Wadea s pocetka karijere. On i LA su me naterali a zavolim Portland koji mi je uz Jutu oduvek bo nadosadnija fransiza na zapadu.
December 5, 201311 yr Bilo bi zanimljivo procitati koliko najboljih PF lige je nabrojano od pocetka topica. :) Osim ove dvojice secam se da je neko spomenuo i Ljubav, ranije.A moj glas isto ide LA, igra bas jebacki. Oprostite.
December 5, 201311 yr Odlicni su i Horford i Oldridz, mada bi bilo mnogo zanimljivije gledati ih u ekipama koje se nesto pitaju i u plejofu. Ovako ce imati dobru statistiku i opet brzo izduvati kad dodje frka.
December 5, 201311 yr horford je vise centar.medju bolje bih dodao i griffina. bas je napredovao ove sezone. mada bi ga bilo zanimljivo videti bez paula u ekipi. lma sa paulom bi bio jos bolji
December 5, 201311 yr Pa dobro, videli smo ga i bez Pola. Čak je i atraktivniji bio u prvoj sezoni.A za naj PF-a, trebalo bi dodati Boša i Dankana. Da se ne lažemo. (Obrva će takođe ući u izbor ako posle povrede potraje u formi sa početka sezone)Inače LMA je odigrao neverovatno protiv Oklahome. Mada i pored monstruozne partije, meni uvek kad ih gledam, Batum deluje kao glavni igrač. Edited December 5, 201311 yr by kralj
December 5, 201311 yr Pricali smo valjda o najpotcjenjenijim PF-ovima u ligi a najbolji PF u istoriji kosarke bas i nema sta da trazi u takvoj 1 diskusiji.
December 5, 201311 yr Pa dobro, tema je manje više relativna. Ni Oldridž nije potcenjen ako tako gledaš, osim u odnosu na Grifina. Btw, ne bih ja baš bio isključivu glede Dankana kao naj PF u istoriji lige.
December 5, 201311 yr on i horford. o njemu se jos manje prica.Dobar je Horford, ali je klasu ispod LA-a.Inače LMA je odigrao neverovatno protiv Oklahome. Mada i pored monstruozne partije, meni uvek kad ih gledam, Batum deluje kao glavni igrač. Batum je glue guy, koji radi od svega pomalo, ali naravno da je Aldridge glavni igrac tima u svakom smislu. Prvi je cak i kad treba da se pobije za saigraca.
December 5, 201311 yr Ma naravno, nisam se valjano izrazio. Ali ako pričamo o potcenjenosti, imam utisak da Batum ima više razloga da se žali od Oldridža. Malo je igrača koji odrade toliko puno nestatističkih poslova.