Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Au jebote, nema kraja. Spava mi se vec 3 sata :isuse:

Posted (edited)

Niko ne gleda Portland - Indiana?edit: ... oh, pa ne, vi ste na jebenom CHI-NOP. Carry on, gentlemen. :D

Edited by Oxymoron
Posted
Niko ne gleda Portland - Indiana?edit: ... oh, pa ne, vi ste na jebenom CHI-NOP. Carry on, gentlemen. :D
Gledam Sikagou i Hjuston, ne mogu da postignem sve.
Posted
Ja rekoh, taman da se zavrsi pa da gledam Spurse i posle Portland-Indiana. Ovo prvo se vec zavrsilo, a kako su krenuli i drugo ce :D
Posted (edited)

Ноа реашва последњи напад на утакмици.... и погоди ону фрљоку...Биће овде и четврти. Пре ће се у Орегону завршити него овде. Можда се и Роуз опорави пре краја текме.едит: ау како погоди ово Џру из контакта!

Edited by EmptyClip
Posted

prokleti degenerici, ugasili se dabogda3 jebena produzetka igraju i onda puste OVO :isuse:

Posted (edited)

11-2 run za Portland u toku. :fantom:edit: ... koji je šuntavi one man team u 4/4 ova Indiana, milina. ^_^

Edited by Oxymoron
Posted (edited)

LaMarcus izbunario četvrtinu, Lillard slomio™ trojkom, Georgea nije imao ko da prati kada se lomilo i uvek su ostajali short.Portland ima +7 i ostao je još samo shot clock do kraja.edit1: Okej, zamalo da im padnu dve trojke iz full-court pressa, ali sad je valjda bezbedno sve, 15s i +6. <_<edit2: D-Lill blokira Georgea, kom se vraća lopta u ruke da ubaci još jednu trojku. Sralo bi njega još do sutra, ali konačno je kraj.

Edited by Oxymoron
Posted
Au jebote, nema kraja. Spava mi se vec 3 sata :isuse:
:lol:ja otisao spavati jos u prvom produzetku. puko tiket, posle me vec zabole ko ce pobediti
Posted

najbolji shootchart ikada? Screen_shot_2013-11-30_at_5.30.26_PM.pngVesli M.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...