Feindouno Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Au jebote, nema kraja. Spava mi se vec 3 sata
Töölönlahti Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) Niko ne gleda Portland - Indiana?edit: ... oh, pa ne, vi ste na jebenom CHI-NOP. Carry on, gentlemen. :D Edited December 3, 2013 by Oxymoron
Feindouno Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Niko ne gleda Portland - Indiana?edit: ... oh, pa ne, vi ste na jebenom CHI-NOP. Carry on, gentlemen. :DGledam Sikagou i Hjuston, ne mogu da postignem sve.
Giggsy Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Niko ne gleda Portland - Indiana?edit: ... oh, pa ne, vi ste na jebenom CHI-NOP. Carry on, gentlemen. :DJa rekoh, taman da se zavrsi pa da gledam Spurse i posle Portland-Indiana. Ovo prvo se vec zavrsilo, a kako su krenuli i drugo ce :D
EmptyClip Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) Ноа реашва последњи напад на утакмици.... и погоди ону фрљоку...Биће овде и четврти. Пре ће се у Орегону завршити него овде. Можда се и Роуз опорави пре краја текме.едит: ау како погоди ово Џру из контакта! Edited December 3, 2013 by EmptyClip
Feindouno Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 prokleti degenerici, ugasili se dabogda3 jebena produzetka igraju i onda puste OVO
Töölönlahti Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) 11-2 run za Portland u toku. edit: ... koji je šuntavi one man team u 4/4 ova Indiana, milina. ^_^ Edited December 3, 2013 by Oxymoron
Töölönlahti Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) LaMarcus izbunario četvrtinu, Lillard slomio™ trojkom, Georgea nije imao ko da prati kada se lomilo i uvek su ostajali short.Portland ima +7 i ostao je još samo shot clock do kraja.edit1: Okej, zamalo da im padnu dve trojke iz full-court pressa, ali sad je valjda bezbedno sve, 15s i +6. <_<edit2: D-Lill blokira Georgea, kom se vraća lopta u ruke da ubaci još jednu trojku. Sralo bi njega još do sutra, ali konačno je kraj. Edited December 3, 2013 by Oxymoron
189- Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Au jebote, nema kraja. Spava mi se vec 3 sata :lol:ja otisao spavati jos u prvom produzetku. puko tiket, posle me vec zabole ko ce pobediti
Jose Raul Capablanca Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 najbolji shootchart ikada? Vesli M.
Recommended Posts