Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted
+1vec godinama izbjegavam NBA.com zbog toga sto su poceli da ubacuju kojekakve slike, snimke, analize i sranja.Do sad mi je idealan bio Yahoo, i box score i game channel ali iz nekog razloga su odlucili da potpuno sjebu sajt pa sad ne lici ni na govno. Prebacio se na ESPN ali i tamo me doceka video svaki put a game channel mi se ne svidja.
bukvalno isto kod mene
  • Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne kontam Yahoo zaista, sajt je bio savrseno jednostavan i funkcionalan. Prvo su upropastili verziju za mobilni do neupotrebljivosti a onda i ovu regularnu™. Mozda je pravljeno za iPod, iPad ili nesto pa na tome izgleda odlicno, otkud znam.

Posted (edited)

@dunohoce da idu u korak s vremenom, a ne kontaju da im je ta jednostavnost bila najveca vrijednost koja ih je razlikovala od ostalih sajtova.dovoljno im je pogledati suggestions https://yahoo.uservo.../forums/207810 cak su pobrisali dosta toga.inace, sve koje smaraju razni videovi na stranicama, mogu da koriste flash block addon.

Edited by Timmi
Posted

Cisto sumnjam da ce da vrate, dzaba kukanje.Bar im je game channel za NFL ostao normalan. Nije los ESPN al nije to to.

Posted
A u Atlanticu toronto prvi sa 6-7 :lol:
podatak od pre neki dan, u poslednjih 18 utakmica imalu su skor 1-17 i ta jedna pobeda bila je u medjusobnom duelu dva tima iz divizije :lol:
Posted

Rose danas ide na operacijuPopravlja ga isti doktori koji je radio na ACL-u

Posted

Ja koristim ESPN za vecinu sportova. Preglednost je zadovoljavajuca.

Posted

kobisa ce i sledece dvije sezone da bude najplaceniji u ligi. imaju potpuno prazan sallary cap, bice zanimljivo sledece ljeto.

Posted

Brajant produžio ugovor...2god/48 miliona

Posted
Rose danas ide na operacijuPopravlja ga isti doktori koji je radio na ACL-u
Gotova i operacija i sezona. Jezivo.
Posted (edited)
kobisa ce i sledece dvije sezone da bude najplaceniji u ligi. imaju potpuno prazan sallary cap, bice zanimljivo sledece ljeto.
sto, mislis da LeBron sve trci da igra sa Kobicom i gomilom scrubova?mogu eventualno da dovedu Meloa pa da se njih dvojica pobiju oko lopte na pola sezone.a treba i u frontcourt da se ulozi. Edited by Sundance Kid
Posted
Gotova i operacija i sezona. Jezivo.
Dooooooooo qrca u picku lepu materinu breMa daaaaaaaaaaj koji bedak jebote zivot:(((((((((((((((((((STRASHNO!!!
Posted (edited)

Nema od njega nista, bice Brandon Roy IIedit: sto je 1 veliko sranje, da ne bude zabune posto je zdrav za klasu bolji od svih Uestbruka.

Edited by Feindouno
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...