Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted
ko je taj bolesnik? vučević?
Što je najgore, to je bila predsezonska utakmica...
  • Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
jel se zna vec prva postava gsw veceras?
Barnes umjesto Iguodale. Ne zna se igra li Steph.
Posted
Što je najgore, to je bila predsezonska utakmica...
Dominirate :oOladipo postaje konkurentan™ cim se uglavio u petorku. Mislim da ce ipak da izduva posto Phila igra utakmice sa 100 suteva samo da bi mali smrda™ budzio statse.
Posted

Da, dominiramo. Vratija™ se Big Baby...

Posted
Mislim da ce ipak da izduva posto Phila igra utakmice sa 100 suteva samo da bi mali smrda™ budzio statse.
samo 2 asistencije za sada :thumbdown:
Posted
samo 2 asistencije za sada :thumbdown:
Danas bas ne da loptu. Najvise me nervira koliko ga seru ukradene lopte, njemu se u ruke odbija svaka nicija lopta, makar i na drugom kraju terena, protiv Miamija je tako sa parketa pokupio 4-5 nakon situacija s kojima nije imao veze, danas isto par puta, fuj.
Posted
Danas bas ne da loptu. Najvise me nervira koliko ga seru ukradene lopte, njemu se u ruke odbija svaka nicija lopta, makar i na drugom kraju terena, protiv Miamija je tako sa parketa pokupio 4-5 nakon situacija s kojima nije imao veze, danas isto par puta, fuj.
mene iznenadjuje da nije to masina, kakvu sam mislio da ce biti gledavsi ga prosle sezone u cusu...
Posted (edited)

Oladipo na klupi celu zadnju cetvrtinu do 30-ak sekundi do kraja...promasuje otvoren sut za izjednacenje sa tri metra...Preko potreban poraz...

Edited by Rick.James
Posted (edited)

Tucaaaaaaaaaaaa :jerry:

Edited by Have_Fun
Posted (edited)

Leeeele, koliko iskljucenjaveliki problem za Portland, jer je Matthews iskljucen, a igra u transu. Sabio je za 3

Edited by Have_Fun
Posted

10 uzastopna pobeda Portlanda ! ! ! jeli bre J.R. koji je djavo ovim tvojim Blazersima i na koji fazon su odjednom ovoliko dobri? :D

Posted
Oladipo na klupi celu zadnju cetvrtinu do 30-ak sekundi do kraja...promasuje otvoren sut za izjednacenje sa tri metra...Preko potreban poraz...
Mora da se zna ko je gazda <_<Vaughn je sizofrenicar, drugog objasnjenja nema. Sinoc pred mec bas citam kako je u prethodnih par utakmica Oladipo bio u prednosti u odnosu na Nelsona kad se utakmica lomi i da je ovaj izjavio da ce tako biti stalno a onda ga ovako zaboravi na klupi :ph34r:
Posted
10 uzastopna pobeda Portlanda ! ! ! jeli bre J.R. koji je djavo ovim tvojim Blazersima i na koji fazon su odjednom ovoliko dobri? :D
Portland ima 9 zivotaVratise se iz mrtvih protiv Bullsa, a i jutros vs GSW-aLillard zabio 2 trojke pred kraj 3/4 i tad je sve preslo na stranu BlazersaDobro, i Warriorsi su delovali slomljeno. Dosta povredjenih igraca imaju, a i Curry je juce izgledao zardjalo, pauza je ucinila svoje
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...