Feindouno Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Al je sabio lik Moralo bi da se nadje mjesto za njega sledece sezone. Ne znam da li sam pisao ovde o njemu. Svi su se cudili kad je otisao u Australiju na pocetku prosle sezone a sad izgleda da je to bio odlican potez. Tamo je bio MVP sa 21+7. Odigrao je i 10-ak utakmica u Portoriku ali nije bio toliko dominantan.
Sandens Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Sam Amico @SamAmicoFSO Follow I'm told, by multiple sources now, LeBron agent Rich Paul told Cavs he's impressed w what they've done and what they can still do to roster. 5:01 AM - 7 Jul 2014 nisam znao da 3 prva pika u 4 godine imaju veze sa bilo kakvim umecem.
Have_Fun Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA · 1h Yahoo Sources: LeBron James' agent is pushing for the superstar's return to Cleveland. http://yhoo.it/1m8EFAP evo i malo poteza od sinoc Ima i onih par Shabazzovih koje sam opisao
Sandens Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 a cavsi posle 4 godine najzad sklonili famozno pismo sa oficijelnog sajta. koja luzerska fransiza.
Feindouno Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ear Jordan u Klipersima za 4.2/2 Jordan Farmar agrees with Clippers
Zavrzan Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Hornets rookie PJ Hairston has been charged with Assault and Battery after punching a teenager in a pick up game yesterday afternoon. 26ti pik,prvi ispred Bogdana
theanswer Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 herston je imao neke probleme i na koledžu,jel tako? neka,treba im tako kad su dali nejpijera
Timmi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) ne mogu da se naviknem da su hornetsi zapravo charlotte. jeste, izbacen sa sjeverne kalorine i igra d ligu. ima ovih ncaa upucenijih. Edited July 7, 2014 by Timmi
Joe D Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Odlican je igrac Hairston, valjda ce da se dovede malo u red. U svakom slucaju, za 26. pika nije neki gubitak ni ako je preveliki psiho, a mogu da dobiju dosta.
Feindouno Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 The Rockets have reportedly offered unrestricted free agent Chris Bosh a max deal of 4-years, $96 million. Ajde tjeraj se vise u kurac smaracu. Isto to moze da igra McRoberts za MLE
Кристофер Лумумбо Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) The Rockets have reportedly offered unrestricted free agent Chris Bosh a max deal of 4-years, $96 million. Ajde tjeraj se vise u kurac smaracu. Isto to moze da igra McRoberts za MLE bosh je max igrac i zasluzuje tu lovu kada se pogleda trziste. na tom nivou igrao je i u majamiju. Edited July 7, 2014 by Кристофер Лумумбо
Кристофер Лумумбо Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 nije zanimljivo to sto te momci ostavljaju pa sad tugu moras da podelis sa nama :( skoro svi klubovi bi boshu ponudili max
Recommended Posts