Jump to content

NBA 2013/14

Featured Replies

za uejda mozda, za bosha nikako.

Ja sam bio ubeđen da će ostati na okupu,sada sve manje i manje. A i da ostanu na okupu od ovih top agenata koje su oni ciljali, ostao je ko? Ariza? Što se tiče Tarnera,on po meni nije loš igrač,ali je odigrao loše u Indijani,tj bolje reći propao je ko žeton. Miles je energičniji igrač sa klupe od Tarnera i može da pogodi trojku

turnerov problem je sto je los suter i jedino je koristan s loptom u rukama, a opet nedovoljno dobar da ima takvu ulogu u nekom dobrom timu.

Edited by Timmi

Free agent guard Darren Collison agrees to 3 year, $16 milion deal with Sacramento, sources, leaving the Clippers.

Meni nešto ostalo u pamćenju da on nije loš midrange šuter,samo što kako vreme prolazi u NBA ta uloga postaje sve zanemarljivija,ono tipa najlošiji šut je "duga" dvojka.

Kolison u Kingsima 3 god 16 miliona. Ne znam šta će sad da rade sa Ajzeom,valjda će da otpuste jednog i da strečuju drugog,al ne znam koga. 

Moze Ajzea kod nas da mu sjebemo karijeru.

Thabo Sefolosha Agrees To Three-Year, $12M Deal With Hawks

Dirk Nowitzki agrees to 3 year / $30M deal to return to Mavericks

Edited by Zavrzan

nek mu je sa srecom

edit: The Mavericks have signed Dirk Nowitzki on a three-year deal for about $30 million, according to ESPN.com.

Edited by Timmi

Svejedno, trebao nam je Lowry ali ocigledno da ovi nisu htjeli da spuste zarade na neki realni nivo (misljenja sam da je za Uejda i Bosa i ono sto igraju sve preko 10m cisto bacanje para) i nije ga se moglo uklopiti.

Mislim da je Miami malo "pokvario" Bosha. Nikako da se otmem utisku da je od njega moralo da se izvuče više u prethodne četiri sezone. Ok, bilo je tu izvrsnih partija i u finalnim serijama, ali mi je nekako ostao nedorečen. Čini mi se da je i ta evolucija njegova u 3p šutera više odnela nego donela, što je malo apsurdno. Miami je nekako postao LeBron i specijalci, pogotovo od kako je Wade u padu zbog kolena.

3god i 12m za sefološu mi je gore nego jedna godina gordona u orlandu za 4,5

Mislim da je Miami malo "pokvario" Bosha. Nikako da se otmem utisku da je od njega moralo da se izvuče više u prethodne četiri sezone. Ok, bilo je tu izvrsnih partija i u finalnim serijama, ali mi je nekako ostao nedorečen. Čini mi se da je i ta evolucija njegova u 3p šutera više odnela nego donela, što je malo apsurdno. Miami je nekako postao LeBron i specijalci, pogotovo od kako je Wade u padu zbog kolena.

Slazem se.

Narocito je ove sezone bio primjetan taj nedostatak njegove uloge u timu i bilo je dosta utakmica u kojima jedva da i sutne koju loptu u napadu i to kad LeBron i Uejd izvole da odmore malo.

LeBron James, Dwyane Wade and Chris Bosh clearly had "a breakdown in communication," according to Yahoo! Sports.

"LeBron seems ready to explore market," a source told Yahoo! Sports :jerry:

Kako je jadan Melo, ja ću da uzmem max a ti Gasolu jbg možeš samo 3.28M, ali ćemo biti bff i roštiljaćemo jače nego drugari na saut biču...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Chris Kaman has reached agreement on a two-year, $10M deal with Portland, league source tells Yahoo Sports.

Kako je jadan Melo, ja ću da uzmem max a ti Gasolu jbg možeš samo 3.28M, ali ćemo biti bff i roštiljaćemo jače nego drugari na saut biču...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ni blizu LeBronove jadnosti, ja cu da zapalim u Hjuston na teksaski rostilj sa novim drugarima a ti Uejdu jbg, valjda ce ti neko drugi dati 40M kojih si se odrekao...

Jel prevario nekogpotpisao za nekog Kwame Brown?

Ni blizu LeBronove jadnosti, ja cu da zapalim u Hjuston na teksaski rostilj sa novim drugarima a ti Uejdu jbg, valjda ce ti neko drugi dati 40M kojih si se odrekao...

Ma daj, da nije Lebronke ne bi videli ni T od ove dve titule. To je vredelo odricanja od para, sada vise ne vredi, oce covek max jbg. 

Guest
This topic is now closed to further replies.