theanswer Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Pa treba njega pitati. Ali otkud znam,zato što mu je bolje u Majamiju nego bilo gde drugo sem možda u LA-u.
Feindouno Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 I to ti je logicno? Da ostane u timu koji dokazano nije u stanju da bude sampion samo zbog max ugovora i zato sto mu je bolje u Majamiju?
theanswer Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Piše u tom tekstu način na koji Majami može doći do još nekog igrača. Oni sa zamenom par igrača,možda trejdom Kola i šta znam mogu da upgrejduju te igrače koji ovo finale nisu ništa doprineli poput Čalmersa,Batijea i slično. Po meni taj roster ne bi bio šampionski ali bi i dalje imao odličnu šansu u zavisnosti od toga šta će se dešavati po Istoku.. Meni nije logično da uzme max u Majamiju,nego da ako već uzima max da ide negde drugo. Najlogičnije bi bilo da ne uzme max i ostane al dosadilo mu da bude ubedljivo najbolji igrač u timu a da ne bude najplaćeniji. On nikada ni u jednom timu nije bio najplaćeniji igrač.
Rick.James Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 BREAKING RUMOR: Chris Bosh and Dwyane Wade have REPORTEDLY re-signed with the Heat. Chris Bosh will reportedly sign a 5 year deal starting at $11 million a year. Dwyane Wade will reportedly sign a 4 year deal starting at $12 million a year. (NONE of this is confirmed yet)
Feindouno Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Eto, densr moze da doda jos 7 miliona na onu racunicu
Have_Fun Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 http://espn.go.com/nba/story/_/id/11164899/shaun-livingston-agrees-deal-golden-state-warriors-according-sourcesLivingston u GSW-u, 16M/3yrsMeni jedan od gotivnih igraca.. zna kosarku. Steta sto je imao onu fuckedup povredu :/Ovo verovatno znaci da Klay sigurno odlazi
Have_Fun Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 http://espn.go.com/nba/story/_/id/11164899/shaun-livingston-agrees-deal-golden-state-warriors-according-sources Livingston u GSW-u, 16M/3yrs Meni jedan od gotivnih igraca.. zna kosarku. Steta sto je imao onu fuckedup povredu :/ Ovo verovatno znaci da Klay sigurno odlazi u stvari, ne mora da znaci, jer je to kinta koju primaju Blejk i Crawford
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 To vam je onda za Laurija. Free agent F/C Pau Gasol reportedly had a phone conversation with Pat Riley of the Heat on Tuesday. Bas sam se juce pitao zasto nismo na listi zainteresovanih za njega.
theanswer Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Gortat 5 godina 60 miliona,lepo je naplatio ovu sezonu. Kao i Jodi Meeks igranje u nesretnim Lejkersima,ode u Det 3yr 20m
Nemanja Posrbica Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Gortat 5 godina 60 miliona,lepo je naplatio ovu sezonu. Kao i Jodi Meeks igranje u nesretnim Lejkersima,ode u Det 3yr 20m Lepo je počelo, dva debelo overpaid igrača. 5 godina 60 miliona (sve garantovane) za igrača od 30 godina i šuter od 19-20. Inače, Gortat je bio jedan od tri-četiri igrača koja je Miami stavio na spisak pojačanja, uz Lowry-ja, Denga, Arizu i Gasola... A generalno je najslabiji igrač. Jednog ako od ovih upecaju i uspeju da ukomponuju u plate sa velikom trojkom, biće super za njih. Livingstonov ugovor ne bi trebalo da je loš.
Venom Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Dobar je Gortat ali ugovor je katastrofalan. Doduse to kazem svaki put i nije tako los kao Meeksov. Oni su se bas namerili da sastave time mediokriteta za velike pare.
Recommended Posts