Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Pa treba njega pitati. Ali otkud znam,zato što mu je bolje u Majamiju nego bilo gde drugo sem možda u LA-u.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I to ti je logicno? Da ostane u timu koji dokazano nije u stanju da bude sampion samo zbog max ugovora i zato sto mu je bolje u Majamiju?

Posted

Piše u tom tekstu način na koji Majami može doći do još nekog igrača. Oni sa zamenom par igrača,možda trejdom Kola i šta znam mogu da upgrejduju te igrače koji ovo finale nisu ništa doprineli poput Čalmersa,Batijea i slično. Po meni taj roster ne bi bio šampionski ali bi i dalje imao odličnu šansu u zavisnosti od toga šta će se dešavati po Istoku.. Meni nije logično da uzme max u Majamiju,nego da ako već uzima max da ide negde drugo. Najlogičnije bi bilo da ne uzme max i ostane al dosadilo mu da bude ubedljivo najbolji igrač u timu a da ne bude najplaćeniji. On nikada ni u jednom timu nije bio najplaćeniji igrač.

Posted

A je l zakonom zabranjeno da trejduju Wadea i Bosha?

Posted

A je l zakonom zabranjeno da trejduju Wadea?

da

Posted

BREAKING RUMOR: Chris Bosh and Dwyane Wade have REPORTEDLY re-signed with the Heat. Chris Bosh will reportedly sign a 5 year deal starting at $11 million a year. Dwyane Wade will reportedly sign a 4 year deal starting at $12 million a year. (NONE of this is confirmed yet)

Posted

Eto, densr™ moze da doda jos 7 miliona na onu racunicu :fantom:

Posted

To vam je onda za Laurija.

Posted

Patty Mills out do marta.. operacija ramena

Posted

To vam je onda za Laurija.

Free agent F/C Pau Gasol reportedly had a phone conversation with Pat Riley of the Heat on Tuesday.

Bas sam se juce pitao zasto nismo na listi zainteresovanih za njega.

Posted

Gortat 5 godina 60 miliona,lepo je naplatio ovu sezonu. Kao i Jodi Meeks igranje u nesretnim Lejkersima,ode u Det 3yr 20m

Posted

Gortat 5 godina 60 miliona,lepo je naplatio ovu sezonu. Kao i Jodi Meeks igranje u nesretnim Lejkersima,ode u Det 3yr 20m

Lepo je počelo, dva debelo overpaid igrača. 5 godina 60 miliona (sve garantovane) za igrača od 30 godina i šuter od 19-20. Inače, Gortat je bio jedan od tri-četiri igrača koja je Miami stavio na spisak pojačanja, uz Lowry-ja, Denga, Arizu i Gasola... A generalno je najslabiji igrač. Jednog ako od ovih upecaju i uspeju da ukomponuju u plate sa velikom trojkom, biće super za njih.

Livingstonov ugovor ne bi trebalo da je loš.

Posted

Dobar je Gortat ali ugovor je katastrofalan. Doduse to kazem svaki put i nije tako los kao Meeksov. Oni su se bas namerili da sastave time mediokriteta za velike pare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...