Кристофер Лумумбо Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 O ovome: Desilo se ne jednom. A to da ce situacija otici u krajnost iz tvoje maste, nece, prosto zakon trzista je takav. kad se desilo?
Fins fleet Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 kad se desilo? Boston, Miami? I nemoj mi samo molim te reci kako nisu dosli svi odjednom, nego je jedan vec bio tamo.
Кристофер Лумумбо Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Boston, Miami? I nemoj mi samo molim te reci kako nisu dosli svi odjednom, nego je jedan vec bio tamo. uh, koliko nisi u pravu, ali stvarno nemem vremena sad da se objasnjvam.
Miljenko Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Barkley je igrao za Rocketse, i za milionce na kraju, pokusavajuci da osvoji titulu.
djuras Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Barkley je igrao za Rocketse, i za milionce na kraju, pokusavajuci da osvoji titulu. sisa
Кристофер Лумумбо Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) sto se ti javljas, pa ti si 4 godine duboko nesrecan covek zbog toga sto je lebron dosao u miami i osvojio dve titule :( ok, sad cekam da neko pomene malonea i paytona. Edited June 29, 2014 by Кристофер Лумумбо
Sleepy Floyd Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Koliko je pizdeo sto igra sa Pavlovicem, pizdi i od toga da svaku utakmicu mora da bude glavni strelac, skakac i odbrambeni igrac dok drugi odmaraju svaki treci mec ili se stede na liniji tri poena umesto da budu u reketu, pa opet useru Playoff. Zato ce dva drugara morati da razvuku pare na godinu-dve vise (ionako su na 50-60% od igraca koji su bili pre cetiri godine) da bi se dovela pomoc a kusur uplatio njemu. Ili ce potpisati na godinu dana pa opet proveriti opcije.
189- Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 4m Yahoo Sources: Armed with young talent, assets and max contract space, Suns will pursue a LeBron-Carmelo partnership.
stoutspectacledbold-head Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 meni ce cini da je SA digao ruke od Bertansa Sto ( nakon ulaganja im u oporavak mu )?Deluje mi nestvarno da ne bude deo rotacije Sparsa rekonstruisanih, za godinu-dvije.Mada, imaju na krilu i Franca vanredne fizike iz Asvela, sto ga pokupise prosloga drafta, a na koga sam bio zaboravio, a, isto tako, imaju i boga kosarke sa Ohajo Stejta Disona Tomasa.
Amos Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ja bih voleo da neko dojavi Durantu da postoji mogucnost pravljenja super-tima sa ortacima, posto ovo molestiranje ne mogu vise da gledam.
Кристофер Лумумбо Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ja bih voleo da neko dojavi Durantu da postoji mogucnost pravljenja super-tima sa ortacima, posto ovo molestiranje ne mogu vise da gledam. jbg, nakon dobrih draftova presti i ekipa nisu uradili bas najboljii posao.
Feindouno Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Vrijeme bi mu bilo da ode u ozbiljnu ekipu. Npr Miami.
teacher Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Vrijeme bi mu bilo da ode u ozbiljnu ekipu. Npr Miami. Može! Rooster™ neka bude ovaj: PG Wade, SG Durant, SF Melo, PF LeBron, C Bosh... Roštiljanje svaki petak popodne uz pivo i druženje na saut biču, a ostalim danima prangijanje...
Recommended Posts