Mauci Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Jao, koje sranje. Decko je slep na desno oko i nadao sam se da ce svejedno proci u NBA. Fuck.
Mister No Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Bullsi bas zagrizli za Meloa Ne pamtim igrača u novije doba sa većim hypeom i precjenjenošću od njega, koji ti pojede pola budgeta a ne garantira ništa, ili garantira mediokritetske rezultate.
Feindouno Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Idealan za usrane Bullse, da se do kraja usere Picki u karijeru.
Have_Fun Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Neki su cak isli tako daleko da su spominjali da ce mozda otici i u govnavi Heat da se upari u big 4 sa Sisicom™ i Sisicominvalidom™ gde bi se clanovi pussy trija odrekli dela svojih ugovorahttp://espn.go.com/nba/playoffs/2014/story/_/id/11068709/miami-heat-discussing-options-target-carmelo-anthony-free-agency
Feindouno Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Tesko je biti 1 Hevfan ovih dana, Klej odlazi, Split se gasi, Bullsi dovode Mela...
Have_Fun Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Oooo. naprotiv druze moj :)Spursi i Pop su masno isprskali po Heatovcima... Vejda pravili na budalu.. ( Je l` igrao Vejd uopste? )Titula je tamo gde pripada.. zivot je lep ^_^jadan Feitj™On sve ovo shvata tako ozbiljno :(;* ;)
Feindouno Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Oh izvini, zaboravio sam da i za Spurse navijas Meni je ovo super, izgubili smo od bolje ekipa u cetvrtom uzastopnom finalu i nakon 2 uzastopne titule, helouuuuuu. Uejd je igrao, da. Nije ostavio saigrace na cjedilu poput Picke
Have_Fun Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Pa znas da navijam za sve ekipe koje igraju protiv govnjivog Majamija :DNaravno da ti je super™, prijalo Popovo #karanje ;) (mada verujem da samo kenjas ovde preko foruma, dok si u real lifeu plakao u cosku kao sissy girl kakva je 1 Vejd kojeg nisam primetio u finalu)zezas da je igrao? o.Oderder Feitj™, take a chillpill :)
Recommended Posts