najka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 povremeno pominjanje ne smatram forsiranjem dokle - pa dokle god oba tima budu prepoznatljiva po svojim sistemima, odlicnim rezultatima tokom dugog niza godina, trenerima koji su u tim timovima godinama i koji uspevaju da od grupe pojedinacno prosecnih igraca naprave sampione. ja bar tako mislim, sto svakako ne znaci automatski da sam i u pravu. ti ako mozes da napravis paralelu spursa (ili bilo kog NBA tima) sa nekim domacim ili evropskim timom, samo napred - bice mi drago da procitam.
Timmi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 slicnost izmedju spursa i partizana je u tome sto i jedni i drugi igraju kosarku i tu prestaju sve slicnosti. stil im se razlikuje koliko je to moguce u okviru ove igre.
Joe D Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 ceka se da duncan ode u penziju da moze da se povuce legitimna paralela sa perom bozicem.
najka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 ceka se da duncan ode u penziju da moze da se povuce legitimna paralela sa perom bozicem.
Zavrzan Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Duncan-Jovo Stanojevic Ginobili-Miroslav Radosevic Parker-Dragan Lukovski
Zavrzan Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 kawhi Bowen moze biti samo gagi milosavljevic :) Stephen Jackson-Cubrilo
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 http://www.slamonline.com/nba/vlade-divac-spoke-kings-joining-front-office/ vlade
Venom Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 povremeno pominjanje ne smatram forsiranjem dokle - pa dokle god oba tima budu prepoznatljiva po svojim sistemima, odlicnim rezultatima tokom dugog niza godina, trenerima koji su u tim timovima godinama i koji uspevaju da od grupe pojedinacno prosecnih igraca naprave sampione. ja bar tako mislim, sto svakako ne znaci automatski da sam i u pravu. ti ako mozes da napravis paralelu spursa (ili bilo kog NBA tima) sa nekim domacim ili evropskim timom, samo napred - bice mi drago da procitam. Jebote, grupa pojedinacno prosecnih igraca. Sta sve covek nece procitati...
najka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 boris diaw u epizodi koju je lako zamisliti :) http://espn.go.com/nba/playoffs/2014/story/_/id/11084748/boris-diaw-dishes-san-antonio-spurs "Boris walks into the gym one day wearing flip-flops and holding his customary cappuccino, which was a staple for him every morning," Griffin recalled. "It was during pre-draft workouts, so he sees the Vertec [machine] and asks what it is. "We tell him it measures your vertical leap by determining how many of the bars you can touch. He asks what's the highest anyone has ever gone, and we tell him Amare' [stoudemire] cleared the entire rack. "Boris puts down the cappuccino, takes off his flip-flops and clears the entire rack on the first try. Then he calmly puts his flip-flops back on, picks up his cappuccino and walks away, saying, 'That was not difficult.'"
Have_Fun Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Nema nista od Spursaprevise su opusteno usli u mecvec su videli sebe kako podizu pehar nakon ovog mecajedino da ih Pop vaspitno isamara na tajmautu
maheem Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Dobra odbrana Majamija, sudije se gube pa su im poklonili par lopti, Lebron na drogama, aj nek dobije ovo SAS ne želim više da ostajem budan celu noć
Recommended Posts