Feindouno Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Vidim Toni Daglas je u igri, dakle sve je jasno. Ajde raspadanje u napadu i nekako al brate da u odbrani necemo moci da im prismrdimo stvarno nisam ocekivao.
theanswer Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) Vraća se Majami ponovo ko u trećoj,samo dal će imati snage Lebron da odigra ovako do kraja. Nema maltene nikakvu pomoć Odličan theanswer posle tajmauta. Diao doktor košarke. Edited June 13, 2014 by theanswer
Feindouno Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Bice do jaja kvota na nas u petoj. Mnogo bi bilo bas 4-1. Zasluzeno al mnogo jbg.
theanswer Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Nije nemoguće. Al ozbiljno,mada ja vidim da Majami može tu da dobije samo uz nekih 45 poena Lebrona,što nije isključeno. Fenseri zvižde timu u NBA finalu koji im doneo 2 titule i 4 finala zaredom. I to ih ubija SA,nije baš da je cela razlika zato što Majami igra loše.
freakns Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 napravio je strasan posao SA nocaske, ali strasan posao... samo da zavrse ovo, jeli :D
Have_Fun Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Kakav je skiller Diaw!i kakvo canjepr u sred MajamijaKawhi je odlican!
Feindouno Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Pred pocetak finala skoro da mi je bilo svejedno ko ce da dobije, nadao sam se samo da ce biti dobre utakmice. Ne mogu ni da uzivam u ovoj jebackoj kosarci Spursa kad lazni sampioni igraju gore od Ginebra Kingsa.
theanswer Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Jebem li ga,Majami se danas raspao,ali je odigrao odlične 3 utakmice. Ja mislim da je njihova treća utakmica isto bila odlična napadački,da su spavali na početku u odbrani,SA se raspucao i posle im nisu mogli ništa. Jednostavno je bolji SA,ima dublji roster ove godine nego prošle a Majami ima kraći. Prošle godine si imao Ria,Milera,Batijea pa i Hazlema,nijedan ove godine nema učinak,naravno Miler nije tu. SA ima zrelije Grina i Lenarda,ima zdravijeg i boljeg Manua i ima mamojebača u vidu Milsa i ne znam kako onda da opišem Diaoa koji kao da je mlađi što duže igra.
Feindouno Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) Ma daj gdje treca odlicna.90% suta dozvolili jebotebog, 21/23 eeeeej Odlicna je ako ih mrzis. Zasluzili su Spursi svakako al smucila mi se kosarka nakon dva ovakva raspada. Edited June 13, 2014 by Feindouno
theanswer Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Možda je preterano reći odlična,ali u napadu jesu igrali vrlo dobro. Počeli su kao smeće utakmicu i onda su ovi krenuli da ih rasparčavaju. Nije to bila toliko loša utakmica Majamija. Šta onda reći za ovu večeras,večeras je prva utakmica da su od početka do kraja igrali baš loše.
Recommended Posts