Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Ukljucih se konacno.

Seres densru™, nista nam ne sviraju.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Recimo smijesnim faulom u napadu lebronu i nesviranjem faula u sledecem napadu?

Edited by Timmi
Posted (edited)

ahahah,malo su vratili suđenje,ali nemoj da zajebavaš,ono je klasični faul u napadu lebrona na diaou,čovek se bukvalno nije pomerio ni cm,ni lebron se nije bunio. lebron je dobio tretman parkera

inače timi igra ko debil,singlehandedly vraća majami u utakmicu,ne može da nazida vejda,gubi lopte,pravi glupe faulove

Edited by theanswer
Posted

Ma daj, da je nerko lud da njemu vjeruje mislio bi da Majami nijednu jedinu utakmicu u sezoni nije dobio cisto. Frik 2

Posted

Pop ce ubiti nekog... sudjenje je uzas

Posted

Kuku ima još previše da se igra da bi ovo ovakav SA izdržao

Posted

Ma daj, da je nerko lud da njemu vjeruje mislio bi da Majami nijednu jedinu utakmicu u sezoni nije dobio cisto. Frik 2

Da,baš sam to govorio. 

Sa druge strane,hoćeš da kažeš da nije bio faul u napadu Lebrona? Neko se usudio da mu svira faul u napadu,vau.

Posted

Seres konstantno, od novembra, kad god dobijemo sudjenje je uzasno, nijedan mec nismo dobili cisto.

U redu je...

Posted

Nema veze s tim da li je, nego gdje je stajao. Diaw nije primio dovoljno direktan kontakt u tijelo da bi to bio faul.

Posted

Seres konstantno, od novembra, kad god dobijemo sudjenje je uzasno, nijedan mec nismo dobili cisto.

U redu je...

Žao mi je što Majami gubi.

U stvari nije,

Member Since 07 Feb 2014

Posted

Mislis sto Majami i sudije gube? Datum registracije ne mijenja poentu mog posta.

Posted

Nadao sam se da cemo imati utakmicu do kraja, ali tesko je stici veliku razliku protiv ekipe s toliko napadackog potencijala. Uvijek nadju nacin da daju dovoljno poena da odrze 10+.

Posted

Mislis sto Majami i sudije gube? Datum registracije ne mijenja poentu mog posta.

Menja zato što nisam komentarisao suđenje u regularnoj sezoni 99,99 %

ž

Komentarisao sam u jednoj utakmici protiv Indijane ako se dobro sećam i to je to.

Posted

Ma nisi nijednom :fantom:

Unistise nas Lebron i Allen.

Posted

Ma nisi nijednom :fantom:

Unistise nas Lebron i Allen.

Moguće da nisam nijednom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...