Grandilof Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Boze me sacuvaj kakve trece licne su sudili Manuu i Lenardu...
Timmi Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Lebron sjecam se nekih meceva iz vremena klivlenda, kad krene ovako da pogadja mozes samo da izadjes iz hale.
Кристофер Лумумбо Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 bosh je pogodio svaki vazan sut u karijeri, kakav car.
Giggsy Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Strasan odgovor LeBrona. Bez onog pocetka, imao je sut iz igre 13/18... bolesno Birdman ogroman posao u odbrani Edited June 9, 2014 by Giggsy
Grandilof Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Znao sam da ce da izgube posle 4 vezana promasena bacanja.
Have_Fun Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Pored fenomenalnog LBJ-a i Bosha koji je zapecatio mec onom trojkom pa izvlacenjem Timija visoko i asistencije Vejdu za FTW, mene iznenadjuje igra Rasarda LuisaCovek je imao tokom sezone 15ak minuta na parketu, jedva davao 5 poena po mecu, a sada na poslednjih par meceva plejofa (2 vs IND 2 vs SAS) igra preko 28 min, postize 14 pts i ima 50% suta iz igre ukupno a i za 3Eto sad jos jednog problema za SAS na koji mozda nisu racunali.I mislim da Bosh ne dobija dovoljno kredita™ ili mi je promakloOn je i prosli mec sabio a vise su pricali o Rej-Rejevim trojkama (3 od 8, a CB je npr imao 3 od 4), a na ovom imao pored ove trojke i ono bitno zakucavanje za 2+1 to stop the bleeding kad je SAS pravio razliku.edit: kad kazem iznenadjuje RL, znam za sta je covek bio sposoban i kako je sabijao u SEA i ORL, ali od njega u ovom trenutku i ovim godinama stvarno nisam ocekivao ovakve partije Edited June 9, 2014 by Have_Fun
Feindouno Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Lewis je car, bas kao i James Jones, ljudi po mjesec dana ne vide parket al kad zatreba odigraju jako i do samog kraja. I Spolestra je dosta naucio o rotacijama u posljednje 2 god.
freakns Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 San Antonio pokraden? Pozdrav za frika ko je rekao da je San Antonio pokraden? si jeo bunike?! mislim, pokrao ih LeBron, ali to se ne racuna... i pokradeni su Harden i Rudy Fernandez, ono glumatanje Wadea je Sir Anthony fucking Hopkins recituje Shakespearea, a njih dvojica vataju beleske...
teacher Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Fisher trener Niksa Sent from my iPad using Tapatalk HD
Recommended Posts