Feindouno Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Debil sa 8 uzastopnih poena rjesava utakmicu Sjajno je kako dzinksovanje nikad ne omane.
Feindouno Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Za vracanje nade u kosarku. Uejd i LeBron ubacili zadnjih 20p za Majami
Malvo Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 :D ali jeste bio kriminalan do tada. ne volim takve igrače koji se provlače celu utakmicu (ovo je eufemizam za večerašnju partiju) i onda probaju sve da iščupaju na kraju. protiv indijane i može da prođe, protiv sparsa baš i neće.
Feindouno Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Pa sisajte vise kurac sudije jebem vam i mater i riplej i sistem retardirani u kom se ocigledni faulovi ne sviraju Tacno covjek mora da udje u zadnji minut sa 10 razlike da ga slucajno ne bi opljackala banda.
theanswer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Sakramento inace kaze da ce da trejduju osmog pika u nadi da ce dobiti nekog iskusnog igraca,dosta im rukija,hoce u plejof
kim_philby Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 cavsi? cavsi? Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Rick.James Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Sakramento inace kaze da ce da trejduju osmog pika u nadi da ce dobiti nekog iskusnog igraca,dosta im rukija,hoce u plejof Eto im Orlandov 12. pik i Afflalo i Nelson... Cleveland Fila ce imati 3. i10. a Orlando 4. i 12. pika. Znao sam da ce Orlando biti van top 3, ali 4. pik mozda dodje idealno posto je PG pozicija na kojoj im treba igrac. Neko je pravio analizu, Orlando u vecem broju slucaja zavrsi losije rangiran od pocetnih sansi pre lutrije. Jedino je poprilicno sjebano sto Exum izjavljuje pre neki mesec da mu je san da igra za Fejkerse, tako da vec vidim kuda to ide...Ako bi se nekako mogli docepati Parkera...i onda uzeti Enisa na 12. piku. Exum mi nekako deluje kao da ima najveci bust potencijal...
ducca Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Jeste Cleveland vise presrao koliko srece imaju (koju btw nisu sposobni da pretvore u bilo kakav rezultat), ali drago mi je i sto su poduvali timovi koji lade muda celu sezonu u nadi da ce obezbediti prvog pika. Mada ove godine ni drugi ili treci pik nece biti za bacanje, stavise, ali boze moj
kim_philby Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ma sve sam se nadao da ce nekim cudom finiks da dobije sto visi pik. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Recommended Posts