kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 gospode fei i ja smo na istoj strani! casovi ljubavi! Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Feindouno Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Mislis konacno si na pravoj strani Cudno mi je kako neko ko pogleda toliko utakmica kao ovaj Timmi iznad moze da izjavi neku notornu nebulozu poput 'Spursi su najprecjenjenija ekipa u univerzumu'
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 pera the lozac. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Timmi Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 @ duno cudno mi je kako neko ko toliko vremena provodi na forumu moze da se peca kao ti.
Timmi Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 dobra fora :) bas bi se ras uplasio nekih tamo uajt uokera. njegov lik su totalno promasili.
Feindouno Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 @ duno cudno mi je kako neko ko toliko vremena provodi na forumu moze da se peca kao ti. Osjetljiv sam na Spurse + sam na nekim kladionicarskim foruma citao ozbiljne postove na tu temu (i predvidjanja da ce ih jebati Portland) Nisam hteo, jbg
kim_philby Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 bas bi se ras uplasio nekih tamo uajt uokera. njegov lik su totalno promasili. pa kad kd mora da bude glavni lik.
Feindouno Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Lance Stephenson said that he plans to be "extra aggressive" to make Dwyane Wade's knee "flare up" during the Eastern Conference finals. Da je srece i Juwan bi bio extra aggressive s ovim majmunom negdje na parkingu.
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Lance Stephenson said that he plans to be "extra aggressive" to make Dwyane Wade's knee "flare up" during the Eastern Conference finals. Da je srece i Juwan bi bio extra aggressive s ovim majmunom negdje na parkingu. Da li ima ogavnije ekipe od Indijane? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Recommended Posts