Feindouno Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Tako je, jebi! Paul glupan milenijuma. +1 Nevjerovatan glupan. Nisam u zivotu vidio da neko ovako unakazi svoju ekipu.
Have_Fun Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 nema nista od OKC-a a seriju su izgubili u prethodnom mecu postao sam Fei :D zaista nikada ne omane
Feindouno Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Kako su odigrali, ja i dalje neveruemGrifin ubacio 25 poena za 3 cetvrtine i ne daju mu da pipne loptu na kraju, sutnuo dvaput u 4/4, zadnji put na 6 minuta do kraja
Timmi Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 kakva parada gluposti na obe strane. cp3 je ipak svojerucno uspio da premasi zajednicki napor citavog thunder tima. utisak mi je koliko je ovoj publici vise stalo od one u eleju. jbg, tako je kad jedni poslije utakmice idu na kokain i kurve, drugi da muzu krave.
clever bastard Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Paul je moron, bas kao i sudije. I Brooks. Organizovaniji je basket u kraju od igre OKC-a.
Timmi Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 replay treba ukinuti. ona lopta je trebalo da ide clippersima, a to bila tako pogresna odluka.
Feindouno Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 replay treba ukinuti. ona lopta je trebalo da ide clippersima, a to bila tako pogresna odluka. +1 ono je bila klasicna kompenzacija posto je jasno bilo da je lopta za Kliperse a za te stvari im replay ne treba
Timmi Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 +1 ono je bila klasicna kompenzacija posto je jasno bilo da je lopta za Kliperse a za te stvari im replay ne treba bila je identicna situacija u toku sezone, samo je faul bio jos ocigledniji od ovog. prvobitno su dali aut za ekipu koja napada i onda nakon replaya dodijelili ekipi koja je napravila faul zbog doslijednog postovanja pravila. besmislica.
Recommended Posts