Кристофер Лумумбо Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) Nerazumem te appove uopste. Zasto ih svi forsiraju? Ajde, to sa LeBronom je idiotarija ali sta mi u zivotu treba blicerriport app, ESPN app, NBA.com app? Ocekujem odgovor od kojota posto sigurno ima sve navedene ukljucujuci i Lebrona. Odgledao sam Portland do poluvremena, vidjelo se tacno da vise zele pobjedu. Vidim da su Spursi citavu cetvrtu igrali sa rezervama, pametan je Popara. U petoj ce (opet) biti 20 razlike. :D stvarno imam te appove ali potpuno si u pravu, uopste ih ne koristim. samo sam ih otvorio par puta i to bi bilo sve. jedino mi sluz nba game time preko koga mogu da gledam utakmice. edit - nemam lebronov, da se ogradim odmah. Edited May 13, 2014 by Кристофер Лумумбо
kim_philby Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Nerazumem te appove uopste. Zasto ih svi forsiraju? Ajde, to sa LeBronom je idiotarija ali sta mi u zivotu treba blicerriport app, ESPN app, NBA.com app? Ocekujem odgovor od kojota posto sigurno ima sve navedene ukljucujuci i Lebrona. Odgledao sam Portland do poluvremena, vidjelo se tacno da vise zele pobjedu. Vidim da su Spursi citavu cetvrtu igrali sa rezervama, pametan je Popara. U petoj ce (opet) biti 20 razlike. popara odmarao ovu. to se videlo. mnogo su spursi jaci. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
najka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 pa ti si ladno djevojcica. sad cemo da te otjeramo :P pratis batuma zbog lovernja? :P naravno :) zbog lea, zoa i dalloa francuska mi je odmah posle srbije (u kosarkaskom smislu) :) stvarno imam te appove ali potpuno si u pravu, uopste ih ne koristim. samo sam ih otvorio par puta i to bi bilo sve. jedino mi sluz nba game time preko koga mogu da gledam utakmice. edit - nemam lebronov, da se ogradim odmah. notifikacije tih app ti nisu korisne? meni je ok da ne moram da gledam po sajtovima, nego bacim pogled na notifikacije - sta mi je interesantno procitam, ostalo obrisem
kim_philby Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 naravno :) zbog lea, zoa i dalloa francuska mi je odmah posle srbije (u kosarkaskom smislu) :) naravno, devojcice su uvek pametnije. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
najka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 naravno, devojcice su uvek pametnije. Sent from Bender's iPad using Tapatalk mada bih pre rekla efekat redovnih casova ljubavi jos od hale sportova :)
Feindouno Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Jel moze bar ovde da se pise o onome sto je tema, dakle NBA?Molim vas.
kim_philby Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 ok. evo ja se mislim da nekako ostanem budan za okc vs lac.
Feindouno Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 (edited) 4. licna Nenea, eto sanse za mrtve Pejserse. Dzordza nema nigdje veceras. edit: masakr Edited May 14, 2014 by Feindouno
Кристофер Лумумбо Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 ovakvu razliku u skokovima u zivotu nisam video
189- Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 ovakvu razliku u skokovima u zivotu nisam video Basketball Reference @bball_ref 14m #Wizards finish with +39 rebound edge. That's the largest by any NBA team in any game (reg season/playoffs) since NYK (+40) on March 7, 1992
Recommended Posts