Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Koja odvratna dzukacka ekipa, treba ih jebati najruznije veceras i po mogucnosti Juwan Howard da prebije Andersona na parkingu nakon utakmice.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Smešno šta se svira na Lebronu

Posted

Primicemo 20 trojki veceras, malo je bilo 15 u prosloj

Posted (edited)

nisam u mogucnosti da gledam tekmu pa pisite povremeno sta se desava.

fei, jel pierce siluje lebrona? :wub:

uh, sad vidim da ovaj razvaljuje.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

Da, siluje ga 22-5 u poenima na 3 minuta do kraja poluvremena.

Dobar je LeBron kad se naljuti

Posted

Kakva odbrana Mirze i Pirsa na LeBronu...jel moguće da ni minut nisu probali sa Kirilenkom...

Posted

Kirilenko se raspada ove godine,ovo što je danas odigrao (nisam gledao game 3) mu je verovatno najbolja partija sezone

Posted

Deron... Prvo ivica table, pa promasen zicer

Posted

Pa dajte loptu Vilijamsu u ruke,bolje i to nego izolacija JJ na Lebronu. Jbt umesto da napadaš najlošije defanzivce ti napadaš najbolje. Ko da će mu svirati šesti faul

Posted (edited)

Spolstra je bogotac za Kida. Red Ojerbah lično.

Pik Vejda i Lebrona koji Netsi iz nekog razloga ne preuzimaju a onda isto iz nekog razloga udvajaju Vejda. Logično čovek koji je dao 48 poena ostaje sam,stiže pomoć,Boš sam u korneru. Na drugoj strani JJ ide na Lebrona da mu iznudi šesti faul  :frust:

Edited by theanswer
Posted

Bosh :wub:
That's why we got him here...

Bruklin moze da mi se nasisa kurca na celu sa Kidom, serem mu se na odvratnu kosarku koju igraju.

Posted

gledao sam smao od ovog napada i trojke bosha. kakav je to car.

Posted

gledao sam smao od ovog napada i trojke bosha. kakav je to car.

Prije toga masio 2 uzastopne od kojih je druga bila krajnje idiotska sa 8 ipo metara, mislio sam da ce LeBron da ga prebije.

Posted

Debil sa tnt-a kaže da Majami nije izgubio b2b utakmice u plejofu od pazi sad 2012. kao da je 1955. u pitanju u najmanju ruku. Lebron sisa nije dao 50 :D

Posted

Jamesu se vidjelo na faci jos na pocetku da ce ovako da pokida, jos ove dzukele krenule da biju i provociraju od pocetka, nije ni moglo drugacije da se zavrsi.
Steta sto nije ubacio 50.

Pored toga utisak utakmice mi je nesposobnost onog idiota Norisa Kola da kreira bilo sta. Ne znam zasto bar ne pokusa sa Daglasom. Jeziv igrac Kol, -19 je imao za 15 minuta u igri a izgledalo je kao -45

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...