Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Perkinsu umro deda pa nece igrati sledece dve utakmice. Eto prilike za Adamsa, ako prezivi ovu dvojicu iz Klipersa veceras dosta je za prvi start.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakvu silaznu sad nisu svirali kockastom, metar iznad obruca :lol:

Posted
Kevin Love enters tonight looking for his 200th career double-double. He's posted 126 in his last 140 games (90%)
Posted

Povreda stopala, nije trenirao juce a danas je bio najavljen kao starter do minut pred utakmicu.

Posted

Igrao i sinoc, za 11 minuta mislim da je uspio da uhvati jedan skok :Hail:

Posted (edited)

da, ali je imao najveci +/- u ekipi :fantom: za sada 2 poena i 3 faula

Edited by 189-
Posted

Izadje Orlando iz kanala cim se razigrao Oladipo.Afflalo 5 trojki u trecoj a u Phili Lin vec 7 komada.

Posted

prvi trejd koji mi je pao na pamet. butler i udoh za grangera. mislim da su svi u poslednjoj godini ugovora i da odgovara i jednima i drugima. milvoklandjani mogu da dobiju poslednje dobre godine grendjera (ako produze ugovor sa njim) koji moze vise da da od butlera, a indiana brise ugovore iz knjiga plus mogu da produze butlera za neki realan novac posto ce ionako finansijski biti u kurcu kad svi dodju na naplatu. milvoklandjani ovde gube udoha, ali mogu da dobiju grendjera. ne verujem da indiana moze da dobije znacajan pik za njega.

Posted

8 trojki Afflalo, ubacio bi i glavatog Nelsona u kos koliko ga je napalo

Posted (edited)

Dobra utakmica u Phili, Sixersi sabili u produzetku, Lin postavio novi rekord karijere i dvorane sa 9 trojki :Hail:Sada se selim u Atlantu da ispratim spektakularni raspad Jadniksa™edit: gora ipak Atlanta :isuse:

Edited by Feindouno
Posted

Sve manje utakmica se moze skidati po onom sistemu sa LP-a...Prvo sam mislio da treba sacekati jos koji sat, ali utakmica je zavresena pre 3-4 sata i i dalje se ne moze skinuti...kao i neke utakmice od juce...itd...

Posted
OKC potpuni raspad bez Westbrooka na terenu
Promasio je kljucna bacanja.. prvi put je stao na liniju i omasio oba. Umesto -4 kasnije su iz drugog napada primili kos i otisli na -8Fino je iznudio onaj faul za 3 poena :D
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...