Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Gledam NFL draft i negde na par min do kraja poluvrmena, 28-28, nije mi palo napamet da palim stream. Ovi daju vise za cetvrtinu.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Durant idiot... inace, ovi i jedni i drugi frizider da bace, proci ce kroz kos

Posted

zadnja tri minuta su dokaz zasto na Westbrookove gluposti sedis, cutis i zmuris... covek im doneo pobedu sa onim prodorom pa onda trojkom

Posted (edited)

pa westbrook uvijek na 5 dobrih napravi jednu losu stvar, samo sto ta upada u oci. vjerovatno bi ga drugacije posmatrali da je lider nekog tima. sinoc je bio kontrolisan taman koliko treba.

ne razumijem poentu dudleya i grangera na parketa. kad izadje barnes clippersi svakako nemaju nikoga ko moze na bilo koji nacain makar da oteza zivot durantu, tako da je bolje da igraju redick i crawford zajedno na terenu, umjesto sto ulaze ova dva bezveznjaka.

Edited by Timmi
Posted

Nisam imao snage da gledam vise od jedne ipo cetvrtine, narocito nakon one torture u prvom mecu.
Jebo im ja i pas mater i pocetku prve utakmice u 2 a da prije toga niko ne igra.
Sledeci put cu prosto da prespavam debilne carobnjake i ustanem da gledam praaavu™ kosarku.

Posted

jebi flopere!

Posted

Dobro je sto sam nekako ostao budan, za Clipperse-Oklahoma. Fenomenalan mec. :Hail:

Ono prvo, nisam ni pokusavao. <_<  :lolol:

Posted

skinuo 30 for 30 bad boys! nekako mi se cini da je savrsena subota vece uzela drugaciji termin u odnosu na pre 5 godina :D

inace, nocaske Pierce dere horde zla.

Posted

Valjda ne samo nocas vec i u sledece 3 :fantom:

Posted

I ja se nadam, da ne bude bas toliko smorno na Istoku. Ja pogledao Bad Boys, naleteh nekako na tekst Avdica na Mondu pa sam odma morao da pogledam, odlican. 

Posted

Valjda ne samo nocas vec i u sledece 3 :fantom:

dobro, to se podrazumeva!

inace, Bad Boys su carski odradjeni. to su bili pravi baaaaad boys. Laimbeer i Isiah nemaju valjda trunku ljudskosti u sebi, ali su zato igrali na noz i promenili kosarku u potpunosti :Hail:

Posted

+1

u rečniku pored reči "tim" treba da stoji njihova slika.

Posted (edited)

Kao govna igramo, odbrana najgora od pocetka plejofa.

edit: gotovo, najgora cetvrtina ikad. Mirza opet jeb'o :Hail:

Edited by Feindouno
Posted

Klinika Spurs-a do sada...

Brooklyn fino zasuo Miami trojkama. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...