Timmi Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Jako malo sam gledao washington ove sezone i na tom uzorku mi izgledaju kao lose vodjen tim. Wall place za brzom petorkom s jos jednim suterom.
Feindouno Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ne treba mu dodatni suter pored Arize i Beala. U prvoj utakmici je to odlicno izgledalo, igrali su oko sedamstopedesetdevetmilijardi puta brze i ubacili gomilu poena i narocito trojki iz tranzicije.Veceras nicim izazvani igraju i izgledaju kao kurac.
theanswer Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ne treba mu dodatni suter pored Arize i Beala. U prvoj utakmici je to odlicno izgledalo, igrali su oko sedamstopedesetdevetmilijardi puta brze i ubacili gomilu poena i narocito trojki iz tranzicije. Veceras nicim izazvani igraju i izgledaju kao kurac. Ja ne mogu da verujem da posle takve utakmice oni odigraju ovu treću ovakvo mrljavo,ima tu i do Indijane sigurno i oni su digli malo odbranu ali bilo je dosta situacija kad je Vol namerno usporavao,valjda im je to dogovor. Na Arizu i Bila dodao bih i Vebstera sa klupe koji sigurno može da pogodi,ali nema lopti.
Feindouno Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ma jasno je bilo da nece da trce, vidjelo se vise od nekoliko puta. Sad su se odjednom kao rastrcali pa izgledaju kao jos veca gomila diletanata bez ideje i koncepcije
Кристофер Лумумбо Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 pa i pik end pop sa neneom je funkcionisao dobro, veceras igraju ogavno.
Feindouno Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ali bacanja 7/17, nije to normalno. Mislim da su u prosloj imali 5/12, tako nesto
theanswer Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ni Bil ni Nene iz pika ništa nisu mogli da pogode sa poludistance,uz to je Beal par puta pogodio Gortata u koleno.
Feindouno Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ne mogu da gledam koliko su losi, ovo je najgora utakmica koju sam gledao jos od Phila - Detroit
Кристофер Лумумбо Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ne mogu da gledam koliko su losi, ovo je najgora utakmica koju sam gledao jos od Phila - Detroit ja sam iskljucio
Feindouno Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 I ja sam kad su napravili peti faul na 8 minuta do kraja cetvrtine Jaka odbrana. Mo Williams ne igra sutra btnj, mislim da cu se kladiti na San Antonio. Opet.
freakns Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 vama je samo krivo jer necete da priznate da je Hibbert najbolji igrac u seriji :P
freakns Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 ajmo Perkinse! :D Durantula kuca a LAC sipa sa distance... wtf?!
Recommended Posts