theanswer Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 vilijams je klasični idiot,ubrzava igru bez potrebe,čalmers mu poentira 2x i onda se valjda iskompleksira i forsira bržu igru,daju jednu trojku iz toga,ali useru posle 3 napada na taj način
Timmi Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Imali su poslednji pokusaj ovom super niskom petorkom i ne uspjese da uhvate skok iz 3-4 pokusaja.
Кристофер Лумумбо Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 da, ozbiljna ste ekipa, mada je i bruklin neozbiljna ekipa, bas kao i torotno, bas kao i cela jebena konferencija..
Кристофер Лумумбо Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 slusam kako simmons i zach kenjaju o tome kako collison nije mogao da cuva westbrooka i podsmevaju se, a u realnosti paul je bio nesto malo bolji od saobracajnog znaka, mada bi se ovaj barem jednom zakucao u znak kakv je divljak.
Timmi Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Protiv collisona je bas smijesno bilo, wes bi se odmah spustao na low post protiv njega.
Кристофер Лумумбо Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 jednako smesno je bilo protiv paula, nisam mogao da verujem da ovaj ne moze nogu da pomeri, da bar pokusa da ostane ipred njega.
theanswer Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) Lenard ubija Podseti me kad napisah na Vošona Lenarda jbt Edited May 9, 2014 by theanswer
Timmi Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Nije, pogledaj onih par napada u prvoj cetvrtini kad je usao collison. Ono je bilo kao da igra protiv djeteta.
Кристофер Лумумбо Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 pa gledao sam dva puta, nije bilo razlike kada je postizao poene, osim sto se protiv collisona spustao dole. protiv paula nije morao posto ga je zaobilazio kao stolicu.vec na prvom koraku.kasnije su paula morali da kriju zbog faulova ali jednako je smesno delovao.
Feindouno Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Skola kosarke je i veceras otvorena kad ste kod stolica mislim da bi bilo koji komad namjestaja bolje branio LeBrona od jadnog Mirze
Recommended Posts