Grandilof Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Sve je mirisalo da ce OKC dobiti ovu, ali ih bas rasturise sada u trecoj. Dobar doprinos i ostalih pred KD-a i Russ-a, pogotovu pomenutog Sefoloshe...
theanswer Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Sefološa oživeo. Moralo je tako,ne mogu da dobiju ako neko od ovih sa strane ne eksplodira.
Timmi Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Iako se statisticki ne vidi, ibaka radi vrhunski posao na griffinu.
theanswer Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Nikad do sad nisam video Grifinove roditelje :čovekseučidokježiv:
Malvo Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) kako bih voleo da dok dobije ovog picopevca Edited May 8, 2014 by Evropejac
Timmi Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Nikad do sad nisam video Grifinove roditelje :čovekseučidokježiv:bas sam pomislio kako sad tacno znamo kako je nastao onakav. Cale crnac, keva djindjer. zamislite jos 15 godina adamsa u ligi.
theanswer Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 bas sam pomislio kako sad tacno znamo kako je nastao onakav. Cale crnac, keva djindjer. zamislite jos 15 godina adamsa u ligi. moja prva pomisao je bila "pa jbt potpuno logično" :D
Timmi Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Ubi se rus da upise 3x10. Podijelio je ovih pasova na stranu pomoci vise nego u citavoj karijeri do sad.
Malvo Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 oduvek me je zanimalo kako igrači znaju da jure tribl-dabl? :D broje skokove i asistencije, neko im sa klupe kaže ili možda negde na semaforu postoji ta napredna statistika?
kim_philby Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 ne mogu da gledam vestbruka. navijam za kkkliperse. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
freakns Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Krenulo ga :D Ali neće oni dobiti seriju ako im sve bude od Hiberta zavisilo. On je samo deo problema. Hibbert nije kompletan problem, ali je bio najveci deo. ne zato sto nije ubacivao 20 poena po mecu, vec sto je bio potpuno neefektivan u odbrani, sto je potpuno skurcalo Pacerse jer sem Georgea niko ne moze da odigra odlicnu 1-1 odbranu na perimetru. Hill i Stephenson su efikasni kada preusmeravaju igrace, a Hibbert zatvara uglove pod kosem, i onda protivnik ima gomilu neizradjenih suteva... drugi veliki problem Indiane je klupa operisana od kosarke a to vec ne znam kako ce da rese...
Кристофер Лумумбо Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 cp3 je najogvniji igrac u ligi, bez konkurencije.
kim_philby Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 cp3 je najogvniji igrac u ligi, bez konkurencije. joj meni vestbruk grdji. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Recommended Posts