Have_Fun Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Sa D`Antonijem? Zato sto je tako realnop.s. kakav je ono trac ili istina da ga je PG munuo u Hibertovu verenicu pa da ovaj zato igra lose?
Кристофер Лумумбо Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 pa ne znam zasto je realno, mislim da on uopste ne bi lose vodio gsw.
freakns Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Jeste jako rano u seriji, ali mislim da OKC ima dva velika problema. 1. Clippersi imaju siri roster kada su u pitanju scoreri. 2. Clippersi su pametniji sa loptom i pravice manje turnovera. Jos je Westbrook dobro sutirao, sta ce biti kada krene da chuckuje i promasuje u nizu? Mislim da je Paul resio da bude ultra agresivan u ovoj seriji i da mu je dosta sve cescih zapazanja da je HOF regular season PG koji ne moze da prodje 2. rundu u playoffu. ma da, i Paul ce uvek da sutira trojke 8-9, a ekipa 15-29...
dr.dule Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Sve i da je Paul sutirao 4-9 za 3, Clippersi bi ovo dobili bez vecih problema... Ocekujem fenomenalnu 2. utakmicu.
189- Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 i ja imam utisak da je lac mnogo bolji od okc trenutno. u oklahomi igra samo dva igraca koji ce dati svoje poene. ibaka, redzi i mozda butler mogu poludeti u jednoj utakmici ali ne konstantno. dok u lac pored paula i blejka tu ima jos 4-5 igraca koji mogu komotno ubaciti 15-20 poena na svakoj utakmici. imaju i duzu i jacu klupu. uz to je paul > wb cisto plejmejkerski.
Feindouno Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Da je ziv zdrav Bruk Lopez izbacili bi nas ovi Netsi.Ovako im malo previse duva promaja u reketu al ko zna...
Feindouno Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Previse trojki smo primili i presporo se igra, nisam zadovoljan.
Feindouno Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ovo je vec bolje. Da nisu Derona usrale ove 2 trojke bilo bi 20 razlike
Recommended Posts