Zizou Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Morao je Vins da udje da unese malo zivosti. Dirk ne moze da se sastavi, Parker sabija u prvoj.
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 puce me stream u odsudnom trenutku. Bolje, da ne moras da se polivas
Timmi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) meni je glavni utisak kako mrzim ove rane termine jer po pravilu nijedan stream ne radi kako treba. taj poslednji napad je bio traljav od pocetka. naravno, na govnu od streama nisam mogao ni da vidim da li je mogao nekom da doda. Edited May 4, 2014 by Timmi
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 meni je glavni utisak kako mrzim ove rane termine jer po pravilu nijedan stream ne radi kako treba. taj poslednji napad je bio traljav od pocetka. naravno, na govnu od streama nisam mogao ni da vidim da li je mogao nekom da doda. Mogao je. Izgleda su svi strimovi popucali Ja mislio da je do mene posto je na 5 min do kraja bukvalno svaki sjeckao
Have_Fun Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) pa sto niste trazili streamovaj nije stucnuo (tu sad imate SAS vs DAL)http://www.sports-x.net/stream31.html Edited May 4, 2014 by Have_Fun
Fins fleet Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Derron Kolika li je razlika u plati izmedju njega i Livingstona, da mi je znati? A i Pierce je bas lepo promasio 2-3 otvorena suta u zadnjem minutu. Imali su srece vise nego pameti.
Recommended Posts