Cane Vukic Prebranac Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Какве су опције Голден Стејту да се догодине појача у рекету?
freakns Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 danas znaci Brooklyn i svejedno mi je... bem li ga, ne mogu navijati protiv Popa ili Dirksteina...
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) danas znaci https://www.youtube.com/watch?v=YKD2KrmmLg4 hocu jos jednom da vidim kako se matorci peglaju sa majamijem, iako mi je bruklin antipaticna ekipa. Edited May 4, 2014 by Кристофер Лумумбо
dr.dule Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 zar smo postali toliko sofinisticki forum da ne sme da se spominje da muskarci menjaju pelene? ili zene toliko vole da se bune kako mi muski nista ne radimo da ne smes da pruzas suprotan primer?! u oba slucaja, nije dobro... znao sam ja da ce miloguzov odlazak da nas sjebe totalno :( ubice ih OKC. Ibaka i Perkins mogu da zaustave Griffina i Jordana, ali Barnes, Reddick ili Crawford sigurno ne mogu da zaustave Durantulu... jedino da se Granger povampiri i vrati u 2012 Naravno da nije realno ocekivati da Deandre dominira protivih visokih igraca OKC kao sto je dominirao protiv GSW, ipak, pitanje je kakav ce se Perkins pojaviti. Kao sto ce Durant trpati kos, tako ce i JJ i Crawford trpati kos OKC. Obojica su u stanju da daju 20 poena, a da se nisu ni oznojili. Clippersi su po meni u ovom playoffu pokazali kvalitet koji nisam ocekivao, igrali su dobro i kada su Paul i Blake bili prilicno bledi. Za mene je malecki favorit OKC, ide serija minimum u 6 tekmi.
Lyckety Splyt Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Valjda će Kejsi da odustane od midget backcourta i ubaci umjesto Rosa nekog koga neće konstantno silovati JJ na postu
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 pa petorka mu je knvencionalna, a nema igraca koji moze da siluje JJ-a na postu, nema u ligi mnogo igraca koji mogu da ga siluju na postu.
Lyckety Splyt Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Mislio sam da spreče da on njih siluje. Kad je Ros u petorci, JJ-a uglavnom čuva DeRozan i konstantno mora da mu se pomaže što su ovi odlično iskažnjavali u prošloj. S obzirom da Ros ne može ništa da pogodi čitavu seriju, bolje mu je i Salmonsa da drži ili eventualno Fildsa.
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) kad citam postove na preskok :D Edited May 4, 2014 by Кристофер Лумумбо
freakns Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 kakva je steta sto se Livingston onoliko mucio sa povredama. paklen igrac je mogao biti... inace, Valanciunas je verovatno najgluplji igrac u ligi
Recommended Posts