Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Da li je izmislio kosarku za diletanta Bruksa? ja kukam na bruksa jos vec 4 godine ali nisu mogli da otpuste trenera koji svake godine ide sve dalje i dalje (prolse godine znamo zasto su ispali). nadam se da ce ga smeniti ako ispadnu u prvoj rundi, oklahoma igra najruzniju kosarku u ligi.
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Sve tacno. Nazalost proci ce a mozda nekim cudom i stignu daleko pa ce ostati da se jos malo userava jadnom KD-u u karijeru. Odvratno igraju, i ovo sad su sve stigli na silu i igru 1 na 5. Memfis ima 12 asistencija na 15 FGM
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) dobro, to su nba asistencije, cenim da je pravih oko 7 :D Edited May 4, 2014 by Кристофер Лумумбо
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 dobro, to su nba asistencije, cenim da je pravih oko 7 :D kako god, igraju ljudi kosarku
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 kako god, igraju ljudi kosarku ma znam nego mi smesne aisstencije koje vode tamo, to nema nigde u svijet :D
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Jako me nervira Konli I mene posto sam igrao under. ma znam nego mi smesne aisstencije koje vode tamo, to nema nigde u svijet :D Kladio sam se u prvim utakmicama na Konlijeve asistencije. Spektakl je sta su mu sve pisali... doda covjeku koji stoji na trojci i nakon prijema, par driblinga i finte krece na kos i polaze i pisu mu asistenciju i sl...
dr.dule Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Navijam za Memfis, mada, mislim da ce OKC napraviti razliku u 3. cetvrtini.
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Dis iz di end. KD igra najbolji mec u seriji a protiv njega ovakvog se ne moze igrati.
dr.dule Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Sasvim predvidljivo je bilo da ce Memfisu pasti procenat suta u nastavku, ali nisam ocekivao ovako losu odbranu u 3. cetvrtini. Previse otvorenih suteva za OKC. Nema veze, sledi poslastica veceri, mirise mi na neku tucnjavu u mecu Clippersa i Wariorsa.
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 ja mislim da ce klipersi rutinski da ih odrade
Timmi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Jel jos nekom smijesno sto u ovoj reklami boozer igra odbranu?
Recommended Posts