Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

e moj Durante, penal ne znas ubosti... i ladno nisu isli na faul, imitiraju Spahiju

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zasluzili su i jedni i drugi da izgube, uzasna utakmica

Posted

au, ponistio! bice ovde bunjenja! inace, seremo po Indiani, a OKC je u istoj situaciji.... Durantula igra ko govno, ubija ga Allen

Posted

naravno, idioti su nakon svih gledanja uzeli tacno tu jednu desetinku.

Posted

au, ponistio! bice ovde bunjenja! inace, seremo po Indiani, a OKC je u istoj situaciji.... Durantula igra ko govno, ubija ga Allen

kojoj istoj situaciji? memphis je s gasolom top 5 nba ekipa, atlanta je na nivou aba lige.

Posted

Dobro jutro, ovde ima nekoga da kometarisem, za razliku od Endzone foruma odakle me neki znaju jelte. Za ostale takodje pozdrav.

Kakav je ovaj Crawford ludjak, covek prepade Durantulu prilikom drugog bacanja ko zna zbog cega. memphis umal' ne usra i ovu a imali 20 razlike 3-4 min pre kraja  :isuse:

Posted

Da, da zaboravih to da napisem da ne bude zabune. A silnih pregledavanja, jadan tuzan komentator sam rece da je bio tipa jedan od sest, sedam pogadjajuci. A i ja kad god pomislim da je lopta za jedne ovaj dosudi za druge i tako u krug... :lolol:

Posted

Jebo ti emvipija kog sudija prepadne™ pa promasi bacanje za izjednacenje.

Posted (edited)

Ma znam, ali cela situacija izgledala malo komicno. Durantuala bas bas lose celu seriju.

Edited by Grandilof
Posted

Iskusniji gledaoci su mogli da predvide da ce jedno promasiti.  :fantom: Nema vatre™ u njemu, los body language, ne trazi loptu, a i kad dobije to nije to. Nesto kao Novicki 2007.

Posted

de si Gradi! sta je ovo bre, prvo omiljeni, pa ti... sta je sledece, Dildo i Tica?

ocel ovaj Curry sutnuti stogod? ne mogu da vijam stream, pa samo vidim da je za 2 ipo cetvrtine covek 3 puta sutnuo na kos... sta propustam?

Posted

Znam da si ovde, pa svartio malo.

Lee popusio petu licnu, evo Curry krece...

Posted

Na svaku trojku Warriorsa, Clippersi su odgovorili trojkom danas. Nema leba od njih danas, ne mogu nista da odbrane.

Posted

Jos Curry ima krs turnovera, tescko ce to tako ici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...