Jump to content

NBA 2013/14

Featured Replies

Gadi mi se ovo sto Majami igra protiv slabih ekipa. Rijetko odvratan tim zaista.
Celtics :Hail:Green :Hail:Uejd :frust: kreten namjerno masi bacanje ali bez da je lopta pipnula obruc na 0.6 do kraja :frust:
:Hail:
:Hail:Stidim se priznati da sam ga gledao svega oko 5 puta :(
Sinoć imao FG 1/15 :isuse: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Indiana je trenutno uz Spurse daleko najozbiljniji tim u ligi.Rokici™ prosuli finu prednost i na kraju trece cetvrtine gube.
true. treba im sekund da vide mismeč u napadu i da pokriju isti u odbrani. trenutno najbolji tim na istoku.

haahahhahaahsad videh sta je vejd uradio :Dkakva `chka i dunster.. 100 godina igra kosarku i ne zna pravila :lolol:

Grin je oduvek bio potencijal da bude igracina, samo je trebalo da dobije bitniju ulogu negde.

haahahhahaahsad videh sta je vejd uradio :Dkakva `chka i dunster.. 100 godina igra kosarku i ne zna pravila :lolol:
Ne razumem, sta? Nesto sa ovog klipa?
Ne razumem, sta? Nesto sa ovog klipa?
0.6 do kraja, 110-108 masi prvo bacanje (nenamjerno) i drugo zakuca u tablu, napravi violaciju™ i poklanja Bostonu priliku za to sa klipa. Jedan od najglupljih poteza ikad.

tek sad kad si napisao sam skontao sta je uradio, mislio sam da je miami gubio dva razlike :isuse:http://www.youtube.com/watch?v=6XhY1Ue9opMkakva epska kazna za glupost

:lolol:E, da, McLemore je car. Nadam se da ce biti starter uskoro. On i kepec bekovi i bog da vidi Kingse.

Edited by Fins fleet

kakva `chka
Zanimljivo je da najveci fanboy 1 Picke™ ima obraza da nekoga nazove pickom :fantom:

sinoc hack a DJ pa hack Dwight :lolol:

LOL @ Miami!Ne svidja mi se ovo sto radi Utah...Boston, Fila, Sunsi, samo napred...Oladipo sucks...

Zanimljivo je da najveci fanboy 1 Picke™ ima obraza da nekoga nazove pickom :fantom:
:lolol:
Guest
This topic is now closed to further replies.