Timmi Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) Kakva oruzana pljacka Leva ruka na struku, desna na suterskoj ruci i ne sviraju faul. bio je jedan sporan faul, koji je mogao biti u napadu, i vjerovatni koraci griffina prije kosa. sve u poslednja 2 minuta. Edited April 25, 2014 by Timmi Link to comment
kenta Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Kao što je ovde već rečeno, GSW nema centra, kako sa Džermejnom na Grifina i Džordana, još kad ne ide šut... Meni je neverovatno da se Oklahomi svira 2 tekme za redom 3+1 u završnici, meni deluje da Alen nije ni dotakao Vesbruka. Link to comment
freakns Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Memphis drugi put za redom pusi trojku uz faul u zadnjih 20 sec, ulazi u produzetak i dobija... nevera :o u sledecoj se odlucuje serija, ko dobije prolazi. GS :( a Indiana treba pola tima da otpusti Link to comment
Venom Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Verovatno, da. Objektivno dobija Memphis i onda opet kuci u sestoj. Link to comment
Have_Fun Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Barnes nista ne igra za GSWUopste nije na nivou prethodnog plejofa niti se razvija u igraca kakvog svi ocekuju od njega da budePrvi mec vs LAC je i odigrao nesto pa su dobili.. sledeca 2.. nistaI u toku regularnog dela sezone je nestajao sa parketa, bio nevidljiv.. nesto bolje je kao izgledao u onom delu sezone kada je bio starter dok je Iggy bio povredjen.. ali ni tada nista posebno nije igrao.. Link to comment
kim_philby Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 kada je cetvrta? Sent from Bender's iPad using Tapatalk Link to comment
Timmi Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 nesto gledam, boozer je najbolji strijelac startne petorke bullsa sa 13.7 poena po mecu, ali on ionako igra 20-ak minuta u seriji pa je nebitan. sledeci je butler sa 13.1. najlosiji strijelac u startnoj postavi wizardsa ima 13.2 poena po mecu i poslije jekao cudno sto je 2-0 u seriji. Link to comment
Have_Fun Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Nije WAS toliko losa ekipa. Osim Walla i Beala svi imaju neko plejof iskustvo, po 45-50 utakmica u zavrsnicama + je Nene sada zdrav i spremanBullsi kubure sa napadom i to ih ubija. Boozer uvek pocinje kao prva napadacka opcija na pocetku svake tekme.. ima on onaj njegov sut sa poludistance i na taj nacin ulaze u mec. I to je ono za sta on sluzi. U 4/4 ga Tibs ne ubacuje jer pokusava odbranom da zatvori utakmicu (posto napadace bas i nema) pa je uglavnom Taj na parketu.@KimGame 4: LAC at GSW | Sun., Apr. 27, 3:30 PM ET | ABCDakle u nedelju u pola 10 (?) jesam li dobro izracunao? Link to comment
Timmi Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 ma sve ja to znam, nego mi je bio zanimljiv podatak cisto kurioziteta radi. dobro si izracunao. Link to comment
kim_philby Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 hvala hf. Sent from Bender's iPad using Tapatalk Link to comment
kim_philby Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Barnesa (pa i ceo tim) su usrali dovodjenjem Iguodalu. Prakticno je zrtvovana cela klupa zbog jednog solidnog igraca koji igra na istoj poziciji kao i najperspektivniji mladi igrac u timu. Ove godine nedostaje upravo energija rezervnog tima, a Iguodalin doprinos je marginalan za igraca koji zaradjuje 12 miliona godisnje. Barnes najbolje igra kad je u startnoj petorci. Prosle godine je odigrao odlican playoff sa 16 poena po mecu u ruki sezoni. Isto se desilo i u prvom mecu kad je Iguodala usao u probleme sa penalima - Barnes je pogodio kljucne suteve kad se odlucivalo i uhvatio nekoliko bitnih skokova u napadu. nije neretko da igrac padne u drugoj sezoni. Sent from Bender's iPad using Tapatalk Link to comment
Have_Fun Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) @hostPa ne znam bas koliko su usrali. Iggy radi mnogo toga u odbrani sto se na papiru ne vidi.A Barnes je imao priliku da se pokaze i u nekim mecevima sa klupe gde je dobijao dosta minuta i igrao protiv protivnickih rezervnih petorki (gde sam ocekivao da ce sabijati i biti mozda najbolji 6. igrac, nesto tipa Crawford) a i imao je par utakmica kao starter dok je Iggy bio povredjen, pa se nije bas nesto posebno pokazao... cak je i pao u drugi plan kasnije pa je Jackson sa drugim igracima krpio startnih 5.Nesto tu ne stima, ali mozda moze biti to da Barnes ipak i nije igrac kakvim se cinio. Ja sam se razocarao (i jos me celu sezonu jebao u fantasyu cekajuci ga da se pokrene).. bas sam dosta ocekivao od njega, cak i sa klupe da ulazi.. kao sto rekoh, mislio sam da ce biti najbolji 6. igrac@ timmijeste stvarno neverovatan podataki zato je Loozer po meni najplaceniji kosarkas na svetukao starter, igra samo 28min, postize nesto vise od 13pts i ima oko 8sk po utakmici (i to zato sto Noah i drugari zagrade sve oko sebe) ima fantasticne 0.3 blokade (sto je manje! od broja blokiranih suteva koje je Daca kapiten imao u Radnickom).. 4/4 gleda redovno sa klupe, i za sve to prima 15.5M (LMA i Ibaka primaju manje para) Edited April 25, 2014 by Have_Fun Link to comment
189- Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 bio je jedan sporan faul, koji je mogao biti u napadu, i vjerovatni koraci griffina prije kosa. sve u poslednja 2 minuta. da, 6. faul draymonda je bio bas na ivici. cak bih rekao da je vise faul u napadu. no, lac je pobedio uprkos koliko? 15 promasenih slobodnih? nadam se da cu docekati jos u ovogodisnjem plejofu da se warriorsi raspucaju. ovo do sada je kurac. Link to comment
Feindouno Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Sad sam pogledao hajlajce, morali su suditi faul na kraju. Kakva su predvidjanja za veceras? Moze li Uosington jako i do samog kraja? Da li ce lazni superstar vratiti Hjuston u seriju? Link to comment
Timmi Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Nije neretko, igracima se ponekad desava sindrom drugog albuma. Kod Barnesa je nesto drugo u pitanju - uocljiva je korelacija izmedju kvaliteta igara i mesta u prvoj petorci/minutazi. mense cini da se malo precjenjuju tih nekoliko utakmica sto je odigrao u proslogodisnjem playoffu. koliko me sjecanje sluzi, u obe sreije su ga cuvali protivnicki za glavu nizi pointguardi, jer su najbolje defanzivce morali da bace na curryja i tomspsona. inace, u prvoj sezoni nije blistao, slicno kao i u ovoj. Link to comment
Recommended Posts