Feindouno Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Klipersi da bace debelog Glena na kos upao bi bez problema koliko ih je napalo
kenta Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Auu, dobiti u overtajmu posle onakve frljoke, u gostima...Memfis je jači nego što se mislilo.
freakns Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 OKC su stvarno konji ako izgube tekmu u kojoj im jebeni Perkins donese overtime... bravo za Memphis Griffin razorio Golden State, ali mislim da Curry i drustvo idu sasvim zadovoljni kuci sa 1-1
Timmi Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 sta perkins uopste radi na terenu u poslednjem napadu?
freakns Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 sta perkins uopste radi na terenu u poslednjem napadu? to mi uopste nije jasno... da ne pricam postavku napada OKC. po prijemu lopte Durenta, covek je udvojen i prilazi mu Westbrookov covek dok Perkins stoji sam ko duh ispod kosa(da je dobio loptu, ono ti i ja ne bi promasili, tolko je bio otvoren)... Durent dodaj loptu Ibaki, koji moze da sutne, ali se okrece ledjima i dodaj loptu Westbrooku koji dotrcava do njega, da mu smeta i Z-Bo, jerbo bi mu bilo lako 1-1 protiv Conleya koji svakako kasni jer je isao da utroji Duranta... i na kraju, Westbrook dobija loptu, u tom momentu Lee se spusta na Perkinsa i pokusava da ide na skok(ni ne postavlja se ispred njega da ovaj ne primi loptu) dok Fisher ostaje sam ko duh na trojci(a ako je sta Fisher pogodio u zivotu, pogodio je gomilu suteva za pobedu) ali Westbrook ne vidi nista sem kosa... uzas, potpuni i kompletni... onog Brooksa treba ubiti kada mu tim ovako izgleda na -2 i 12 sekundi do kraja...
EmptyClip Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Да су паметни да нађу замену за Везбрука а овог лиферују у ЛА. Него Седлачек био јуче код Едина и Кола у емисији. Кул лик иако само чиновник.
kim_philby Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 nije problem u vezbruku vec u bruksu. sta nam uradise klipersi sinoc 0_o Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Timmi Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 najsmjesnije mi je sto je perkins jedva pogodio zicer na kom je bio sam kao duh.
Feindouno Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Nije samo taj napad sporan. I onaj kad je Durant pogodio ono govno kao i posljednjih nekoliko u produzetku su kriticni. Memfis je jak kad im klupa odigra kao sinoc kao sto smo vec konstatovali nakon 1. utakmice. Beno iks faktor.
Feindouno Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Поп тренер године. Sta godine, decenije! Kad ce objaviti za MCW-a da trazim pare?
Recommended Posts