MachineGunEtiquette Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 uf, što bih voleo da je stefu ušla ova redžimilerovština
kim_philby Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 uf, što bih voleo da je stefu ušla ova redžimilerovština imao sam osecaj da ako udje klipersi mogu da se pakuju
dr.dule Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Ocajno sudjenje, nedostojno play-offa. Mislim da su celnici lige nalozile sudijama da sviraju sve zivo iz straha da se duel ovih timova ne pretvori u tucu, a znamo da ima koskanja na svakom njihovom mecu. Clippersi u dosta velikom kanalu. Kolison ocajan, Kroford veceras odlucio da ne pogodi nista sto je blize od half court suta i tako ... Ako Paul ne podivlja, tesko ce Clippersi dobiti.
Feindouno Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Klipersi nemaju odbranu kad je prasac u igri edit: Crawford mi izgleda kao da pri svakom sutu pokusava da iznudi faul umjesto da da kos, kakvu je sad cigletinu bacio Edited April 19, 2014 by Feindouno
dr.dule Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Mislim da je najmanji problem tu velika beba, celo vece bekovi i krila GSW penetriraju odbranu Clippersa kao od lakoce i ostavljaju bebu i Jordana u nemogucu misiju, da odbrane 1 na 2.
dr.dule Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Da li jos neko misli da je Dok Rivers dosta podbacio sa minutima veceras? Zasto mu Redick sedi na klupi, a Kroford toliko igra iako ni vola ne moze da pogodi veceras? Barnes je ove sezone u vise navrata predvodio comeback Clippersa svojim suterskim serijama, medjutim, ni za njega nema minuta u nastavku.
dr.dule Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 DJ car Da li sam lud ako kazem da vise verujem DJ-u nego Blejku kada su u pitanju bacanja u posednjih 5 minuta ?
Ros Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 (edited) ovacije jordanu za bacanja :ziga: Edited April 19, 2014 by Ros
Recommended Posts