Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Бог вам дао здравља и среће!

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja ne mogu da gledam utakmicu ciji rezultat (i bitnu statistiku) znam :(

Posted

Sezona je tek pocela, a LBJ vec par puta na posteruhttp://www.youtube.com/watch?v=2CmRq4QawFM

Posted

Tyson Chandler will miss 4-6 weeks with a non-displaced fracture of his right fibula.Уклет клуб.ГЛедао сам данас, њима Барњани Тајсон и Амаре узимају 40+ милиона, догодине 50. Добро је, супер је.

Posted

Znas da si odgledao dovoljno utakmica Chicaga kada prepoznas iz prve da je Gibson usao umesto Carlosa.

Posted

Ima li trenera u ovoj Phili da obuzda malo MCW-a?U medjuvremenu Oladipo skoluje Paula :wub:

Posted (edited)

Gledam neke degene komentatore Klipersa, nonstop govore Olapido™ :isuse:ubise ih jebote, 29-9 u 3/4

Edited by Feindouno
Posted (edited)

Skola ubija BullseGSW 8-0 za 3Boozer u svom prepoznatljivom modu. Popio je jedno 15 bananaDa li je moguce da su sudije proveravale snimak i ostale pri Flagrant faulu za ovu glumu Stephensonajbt :frust:

Edited by Have_Fun
Posted

Vucevic pobedijo :Hail:Volim kad jebu ove Kliperse smrdljive, nema gore ekipe u ligi i velika je steta sto je Paul tu zarobljen.In other news Indiana pere™ Bullse, nista neocekivano.

Posted

Ја мислим да еј Двејн Кејси победијо.

Posted

Inace Zi Bou se zena poradja i covjek otis'o u bolnicu u sred utakmice. Unakazise ih Pelikani :lol:

Posted (edited)

Lagano je prelomila Indijana kada je trebaloKad god su Bullsi prisli, Ind je pogodila sut sa poludistance, a u sledecem napadu bi Chicago izgubio loptu i primio kosNeverovatne glupostiBice ovo teska sezona za pracenje Bullsa. Klupa je neverovatno ocajna. Samo Gibson moze da odigra nesto, i ponekad Kirk, kad je bas u elementuOstali su uzas

Edited by Have_Fun
Posted

Paul nervozan celu utakmicu, na kraju skroz zasro. Vucevic doktorski, a Oladipo kao da ima problema sa kontrolom lopte u driblingu. Sta on treba da igra, pg ili sg? Cini mi se da mu vise prija sg.

Posted

CP3 stvarno uzasan u ovim zadnjim napadima. Promasi cist zicer kad su jos mogli da se vrat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...