Have_Fun Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) Kako su se izludeli sada na kraju OKC i SASFina tekmaIbaka je car u svom reketu.. ali mu u napadu bas i ne ide Edited April 4, 2014 by Have_Fun
Feindouno Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) raspadose se Spursi cim su ovi malo pojacali odbranu edit: jebace ih OKC najruznije u plejofu Edited April 4, 2014 by Feindouno
Timmi Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Nestalo na onom finom rivos streamu na rojadirecti i to bas u trenutku kad su se ptebacivali s reklama na utakmicu, pa sam pomislio da je do tnt-a. no country for old men
theanswer Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Nisam mnogo gledao Sparse ove sezone ali sam dovoljno video Tiaga Splitera za ceo život.
Feindouno Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Atlanta ne da plejof. Trenutno bas pisaju po Cavsima. Indiana se i dalje raspada, George nevidljiv potpuno, lazni superstar
theanswer Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Sad sam potražio statistiku da vidim koliko T Ross šutira iz levog kornera,44,4 posto,ali sam imao utisak kao da je 77 recimo. Nerešeno pred zadnju četvrtinu,mogla bi da bude zanimljiva završnica. Volim da gledam Toronto. Salmons i PG dupla tehnička. Edited April 5, 2014 by theanswer
theanswer Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Posrtanje Indijane se nastavlja pošto ih je dobio Toronto bez Amira i Laurija.. Jbt,petorka Niksa u ovom trenutku Priđoni,Šampert,Hardavej,Smit i Entoni. JR inače 32 poena. Edited April 5, 2014 by theanswer
Feindouno Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 LeBron bez poena u 4/4, jedan pas u ruke protivniku i jedan u treci red publike kad je bilo najbitnije.
theanswer Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) WSH krade loptu na 50 sek do kraja,vode 2 razlike i Wall ide maltene coast to coast na ulaz,bez ikakve potrebe i bez ikakve podrške,sad se gleda replay ali čini se da je od njegove noge. Felton trojka, Beal dvojka, Melo fumble, JR u zadnjoj sekundi teška trojka i pobeda WSH. Atlanta dobila, Niksi sledeću u Majamiju,ne deluje da će u PO. Edited April 5, 2014 by theanswer
Feindouno Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Zasto nisam stavio pare na Was, jebeno sam znao da ce ovi da useru
theanswer Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Zasto nisam stavio pare na Was, jebeno sam znao da ce ovi da useru Ćutiš dok MCW vodi Filadelfiju do pobede u Bostonu? :D
Feindouno Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ćutiš dok MCW vodi Filadelfiju do pobede u Bostonu? :D Gotovo je to nakon one pobjede protiv Detroita, prestao sam da pratim.
Recommended Posts