Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Ima li mazohista koji gledaju istorijski™ mec?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Trude se Pistonsi da im pomognu

Posted

mensečini da je za večeras već isplanirana vest kako je fila prekinula seriju poraza.

Posted

Bas ih upadljivo zabole da se cimaju

Posted

Ma šta da se cimaju,gore od toga,dali im 5 lopti u ruke u 6 napada

Posted

Osjecam se kao kompletan idiot sto sam stavio pare na ova govna, ovo je strasno.

Posted

na oko deset razlike negde u prvoj četvrtini je kvota na 21+ bila 17, nadam se da si uzeo :D

Posted

Mo's misliti...

Ali kakva je 2 air balla bacio ruki godine :lol: 

Prvo sa trojke lopta pada negdje na polukrug za faul u napadu pa onda floater sa isprekidane pada pola metra ispred obruca :ziga:

Posted

Ovo čak više nije ni smešno

Posted

Ne znam, sad ispade da kukam zato sto sam ispao glup i pucam pare al ovo ne izgleda bas normalno...70 poena su primili, Jennings 2 tehnicke za sekund zbog gluposti, gomila lopti u ruke Sixersima, gomila preglupih faulova u bonusu...

Posted

da nije bilo onoga sa dženingsom, mislio bih da je samo teška kurcobolja, dešava se s vremena na vreme. ali ono sa dve tehničke je idiotizam, nisu mu svirali čist faul pri ulazu, a nisam video kako je uspeo da zaradi dve tehničke za onih pet sekundi kontre? mada su i one silne izgubljene gotovo bizarne, jbt u svakom trećem napadu oni im bacaju loptu direktno u ruke :mellow:

Posted

ne mogu da verujem da gledate to sranje. okrenite arenu ili upalite stream i gledajte mm.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...