Zavrzan Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Phoenix Suns Valjalo bi da se nekako uguraju u playoff kao 8th seed,a da budjavi Dalas ispadne.Imaju dosta gostovanja do kraja ali nista nije nemoguce
Timmi Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Poslednja dva meca u sezoni dallas, memphis i phoenix igraju medjusobno. Dallas sad ima 5 mececa kuci.
Amos Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Poslednja dva meca u sezoni dallas, memphis i phoenix igraju medjusobno. Dallas sad ima 5 mececa kuci. Od kojih jedan sa nama (disclaimer: zajebancija)
theanswer Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Uh,voleo bih takav scenario ali jako teško. GS je 2,5 ispred Finiksa. Sad ladno ne igraju do petka a onda čekaju Memfis,pa Njujork. Posle imaju 2 teža gostovanja i mogli bi tu lako izgubiti 3 od 4. Problem je što onda imaju seriju lakših utakmica skoro do kraja sezone,tako da nije realno da oni izduvaju. Mada ja bih bio srećan kad bi i osmi završili samo da ih Sparsi počiste u seriji.
Feindouno Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ubio bi ih SA. Onakvu nemoc odavno nisam vidio, tacno ni sami ne vjeruju da mogu da dobiju.
theanswer Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Gotivio sam ih do ove sezone,sad ih nešto ne mirišem. Prodali su me par puta pa ima i toga. Generalno ne volim Džeksona i Stef mi deluje nekako smoreno cele sezone
Have_Fun Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 O.oCurry bas izgleda bolje sada nego prosle sezoneImao je skorije neke utakmice na kojima je igrao povredjen pa je delovao malo usporeno, ali je generalno bolji nego lane.. desava se da cela ekipa stane a on jedini vuce, pokusava da ih razigra asistencijama, cima se, zeli da dobije mecMeni se bas cini da igra sa vise zara i da vise vuce ekipu
kim_philby Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 meni samo deluje fokusiranije. sto je dobro. gsw - jako i do samog kraja.
theanswer Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ja kad god sam ga gledao izgledao mi je kao da će da padne i da se sruši svakog trenutka,možda nisam dovoljno gledao.
Recommended Posts