Jump to content

NBA 2013/14

Featured Replies

na toj utakmici je bilo desetak tako nekih zakucavanja, vise je licilo na allstar utakmicu. mislim da samo cp3 nije nijednom zakucao, svi ostali su se izredali.

• Replies 6.3k
  • Views 401.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Naravno, Lejkersi puknu 50 razlike kad meni ne treba.

Veceras ocekujem da se poseru po Denveru u gostima, ugasili se dabogda

Nešto razmišljam,zamislite sve trivijalnosti koje bi američki mediji izmišljali za finale Čikago Memfis. Iako ja gotivim te dve ekipe mogu da zamislim na šta bi ličili rejtinzi :D

DAL vs POR 24-5 na 3min pre kraja :huh:

Dalas 40:10 :D Sa kim god portland da bude ukrstio u prvoj rundi biće to must see serija. Mnogo interesantnih tekmi večeras opet,Klivlend izgubio u Šarlotu,Detroit pred katastrofom u Mineapolisu,Niksi su Niksi,neće niko u plejof na Istoku.

A na Zapadu Dalas,Phoenix i Memphis i neko mora da ispuši,jbt koja nepravda.

Edited by theanswer

Jeb te se Bullsi! JEB TE SEEEEEE!

10000000 poslednjih napada su sjebali bzvz

Dobija ovo Portland.

edit: stigli vec, nije ni zanimljivo

Edited by Feindouno

Kakva su gomila idiota Pelicansi i koji mi djavo treba da gledam ovo :isuse:

Kakva su gomila idiota Pelicansi i koji mi djavo treba da gledam ovo :isuse:

Portland okrenuo 30 razlike i sad ce ovi idioti da mi sjebu fenomenalan tiket  :frust:

Si igrao u hendikepu? Ispustili su gomilu defanzivnih skokova posle kojih su primili bezvezne poene, saplitali se u tranziciji i nisu iskoristili priliku da ucvrste dvocifrenu prednost kada su uhvatili zalet posle Davisove serije na kraju trece i pocetku 4/4. Hajlajti - Ajinca pogadja rub table sa 3 metara i Stiemsma koji hvata skok tek posle sto se lopta odbila od njegovog lica na tablu.

Si igrao u hendikepu? Ispustili su gomilu defanzivnih skokova posle kojih su primili bezvezne poene, saplitali se u tranziciji i nisu iskoristili priliku da ucvrste dvocifrenu prednost kada su uhvatili zalet posle Davisove serije na kraju trece i pocetku 4/4. Hajlajti - Ajinca pogadja rub table sa 3 metara i Stiemsma koji hvata skok tek posle sto se lopta odbila od njegovog lica na tablu.

ma da, u nekom sistemu u kom sam pogodio bogaoca i masio Netse, kacio sam na adekvatnom™ topiku.

Dodje nekako na guzove guzova.

Jako su nepredvidivi, svaki put me zaboli glava kad ih gledam. 

jao ovog Portlanda, oni su Niksi zapadne konferencije

edit: e moj Lamarkuse, odavno nisam vidio da neko ovoliko coukuje

Edited by Feindouno

Brate, poznajes li ti bilo koji drugi pojam u kosarci osim coukovanja™?

Aldridgea su prebili u poslednjih nekoliko poseda. Ako je iko coukovao™, onda je to Lillard. Covek je svojerucno izgubio utakmicu.

Ne poznajem. 
U pravu si, maestralno je odigrao tu zavrsnicu ali prebise ga barabe.

Inace najbolje igrace u ligi ne tuku u posljednjim minutima i svi sutiraju 0/5 iz igre i bacaju lopte u bunar.

I Lillard je odigrao ko kurac na kraju, ponovo. Gle cuda, coukovati se moze i udvoje

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout