Timmi Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 na toj utakmici je bilo desetak tako nekih zakucavanja, vise je licilo na allstar utakmicu. mislim da samo cp3 nije nijednom zakucao, svi ostali su se izredali.
Feindouno Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Naravno, Lejkersi puknu 50 razlike kad meni ne treba. Veceras ocekujem da se poseru po Denveru u gostima, ugasili se dabogda
theanswer Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Nešto razmišljam,zamislite sve trivijalnosti koje bi američki mediji izmišljali za finale Čikago Memfis. Iako ja gotivim te dve ekipe mogu da zamislim na šta bi ličili rejtinzi :D
theanswer Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Dalas 40:10 :D Sa kim god portland da bude ukrstio u prvoj rundi biće to must see serija. Mnogo interesantnih tekmi večeras opet,Klivlend izgubio u Šarlotu,Detroit pred katastrofom u Mineapolisu,Niksi su Niksi,neće niko u plejof na Istoku. A na Zapadu Dalas,Phoenix i Memphis i neko mora da ispuši,jbt koja nepravda. Edited March 8, 2014 by theanswer
Have_Fun Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Jeb te se Bullsi! JEB TE SEEEEEE!10000000 poslednjih napada su sjebali bzvz
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Dobija ovo Portland. edit: stigli vec, nije ni zanimljivo Edited March 8, 2014 by Feindouno
crtamOrasi Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kakva su gomila idiota Pelicansi i koji mi djavo treba da gledam ovo
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kakva su gomila idiota Pelicansi i koji mi djavo treba da gledam ovo Portland okrenuo 30 razlike i sad ce ovi idioti da mi sjebu fenomenalan tiket
crtamOrasi Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Si igrao u hendikepu? Ispustili su gomilu defanzivnih skokova posle kojih su primili bezvezne poene, saplitali se u tranziciji i nisu iskoristili priliku da ucvrste dvocifrenu prednost kada su uhvatili zalet posle Davisove serije na kraju trece i pocetku 4/4. Hajlajti - Ajinca pogadja rub table sa 3 metara i Stiemsma koji hvata skok tek posle sto se lopta odbila od njegovog lica na tablu.
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Si igrao u hendikepu? Ispustili su gomilu defanzivnih skokova posle kojih su primili bezvezne poene, saplitali se u tranziciji i nisu iskoristili priliku da ucvrste dvocifrenu prednost kada su uhvatili zalet posle Davisove serije na kraju trece i pocetku 4/4. Hajlajti - Ajinca pogadja rub table sa 3 metara i Stiemsma koji hvata skok tek posle sto se lopta odbila od njegovog lica na tablu. ma da, u nekom sistemu u kom sam pogodio bogaoca i masio Netse, kacio sam na adekvatnom topiku. Dodje nekako na guzove guzova. Jako su nepredvidivi, svaki put me zaboli glava kad ih gledam.
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) jao ovog Portlanda, oni su Niksi zapadne konferencije edit: e moj Lamarkuse, odavno nisam vidio da neko ovoliko coukuje Edited March 8, 2014 by Feindouno
J.R. Cash Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Brate, poznajes li ti bilo koji drugi pojam u kosarci osim coukovanja? Aldridgea su prebili u poslednjih nekoliko poseda. Ako je iko coukovao, onda je to Lillard. Covek je svojerucno izgubio utakmicu.
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ne poznajem. U pravu si, maestralno je odigrao tu zavrsnicu ali prebise ga barabe. Inace najbolje igrace u ligi ne tuku u posljednjim minutima i svi sutiraju 0/5 iz igre i bacaju lopte u bunar. I Lillard je odigrao ko kurac na kraju, ponovo. Gle cuda, coukovati se moze i udvoje
Recommended Posts