Have_Fun Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Suska se da je Noah tokom All-Stara nagovarao Meloa da dodje u Bullse
Кристофер Лумумбо Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 meni se cini da ga je udario, ali wade je pao kao da ga je zakovao pesnicom.
theanswer Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Poetska pravda za Hardena :D neko flopovao i protiv njega
theanswer Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 (edited) Ali Parker. Kakav bogotac. Mada me možda više od njega čudi korisnost koju Diao ima na terenu,njega sam davno i ja i mnogi drugi otpisali kao igrača ali čovek igra i dalje,uze evropsko zlato i protiv Majamija je uvek koristan. Edited March 7, 2014 by theanswer
Feindouno Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Ova kontra koju je Duncan povukao je 1 od najboljih akcija ove sezone.
crtamOrasi Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Los Spurse malo i kenja, ali fantasticno igraju za sada. I otkad Diaw igra nisko kirilo? Meni prvi put da to vidim.
theanswer Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Los Spurse malo i kenja, ali fantasticno igraju za sada. I otkad Diaw igra nisko kirilo? Meni prvi put da to vidim. Nisam gledao zadnjih par minuta ali koliko sam video počeo je na četvorci.
Feindouno Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Los Spurse malo i kenja, ali fantasticno igraju za sada. I otkad Diaw igra nisko kirilo? Meni prvi put da to vidim. Pa on je valjda jedan od rijetkih koji je igrao sve pozicije od 1 do 5. Danas ga je Pop ubacio u petorku umjesto Splitera bas da bi nas ovako zlostavljao. Ne znam da li mi se cini ili je skinuo par kila, izgleda dosta pokretljivije.
crtamOrasi Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Nisam znao da je igrao i spolja. Nisam gledao zadnjih par minuta ali koliko sam video počeo je na četvorci. Poceo je na 4, ali je posle bio u petorci sa Duncanom i Splitterom nekoliko minuta.
theanswer Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Jbt da neko sudi ovde ovako faul sa bukvalno minut zakašnjenja,ubio bi ga neko.
Feindouno Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Kakva banda lebe mekani, 10 izgubljenih lopti u 4/4
Recommended Posts