Feindouno Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Meni je sem Uolovog to bilo jedino dobro zakucavanje tj citava prectava i dobio bi ovu dvojicu da je isao protiv njih al jbg. Preglup sistem takmicenja btnj, govno
nemoderisani Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 (edited) Ali transfer blama od Harrisona Barnesa, Shaqa koji izvisi za low 5 i čitave pojave Mclemorea... Inače meni nije loša free stylerunda, tu može u budućnosti da bude zanimljivih zajedničkih akcija, ali ovo jedan na jedan, east vs. west, i to da nema pobednika je totalni fail. Trojke su izvukli Belineli i Beal, dobro je bilo u finalu, ali čini mi se da ih ceo onaj red šarenih čini nervoznijim nego inače. I to će se vremenom ispeglati, mada nema sumnje da su debili što menjaju jedino takmičenje koje je bilo odlično takvo kakvo je. Ispade Bosh i shooting stars vrhunac večeri. Edited February 16, 2014 by nemoderisani
Кристофер Лумумбо Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 jel mogu da se umesaju carevi iz aba lige i da zabrane ovim degenericima da prave ovakva sranja od dunk contesta?! dakle svi su imali po jedno zakucavanje i to je kraj?! kakvi idioti.
Кристофер Лумумбо Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 (edited) Najgora all star subota ikad, duvaj ga enbiej ligo +1 belineli je pobedio sa 19 poena iako su ubacili dodatne sarene lopte?!fuck... sad vidim da je bio bolji kasnije Edited February 16, 2014 by kojot
Miljenko Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Dobro je onda sto nisam gledao. Devedesetih sam od starta sezone, cekao takmicenje u zakucavanju.
Кристофер Лумумбо Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 kako je slatko, i u skills takmicenju su podelili nagradu
Timmi Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 gledam snimak, mclemore je imao fina zakucavanja u ovoj freestyle rundi. od njega, walla, georgea i rossa se ovdje moglo izvuci dobro takmicenje. sad ce jos po jednom i to je to?
Amos Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Jbt, sto je zanimljivija liga, to je gori i dosadniji all-star.
goofs Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 kakvo buljson vece drago mi zbog belinelija, gotivan je lik, a i Evropa se ok pokazuje u ovom takmicenju. sledece godine - Mirza
Feindouno Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Najvise me iznerviralo sto je Dominik jebeni Vilkins jedno 5 puta rekao "John Wall brought the dunk contest back" Covjek zakucao jednom.
Giggsy Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) Ovo je bas bilo bez odbrana. Odose svi zivi rekordi Edited February 17, 2014 by Giggsy
Recommended Posts