Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Meni je sem Uolovog to bilo jedino dobro zakucavanje tj citava prectava™ i dobio bi ovu dvojicu da je isao protiv njih al jbg.

Preglup sistem takmicenja btnj, govno

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ali transfer blama od Harrisona Barnesa, Shaqa koji izvisi za low 5 i čitave pojave Mclemorea...

Inače meni nije loša free stylerunda, tu može u budućnosti da bude zanimljivih zajedničkih akcija, ali ovo jedan na jedan, east vs. west, i to da nema pobednika je totalni fail.

Trojke su izvukli Belineli i Beal, dobro je bilo u finalu, ali čini mi se da ih ceo onaj red šarenih čini nervoznijim nego inače. I to će se vremenom ispeglati, mada nema sumnje da su debili što menjaju jedino takmičenje koje je bilo odlično takvo kakvo je.

Ispade Bosh i shooting stars vrhunac večeri.

Edited by nemoderisani
Posted

jel mogu da se umesaju carevi iz aba lige i da zabrane ovim degenericima da prave ovakva sranja od dunk contesta?! dakle svi su imali po jedno zakucavanje i to je kraj?! kakvi idioti.

Posted (edited)

Najgora all star subota ikad, duvaj ga enbiej ligo

+1

belineli je pobedio sa 19 poena iako su ubacili dodatne sarene lopte?!fuck...

sad vidim da je bio bolji kasnije

Edited by kojot
Posted

Dobro je onda sto nisam gledao. :lolol:

Devedesetih sam od starta sezone, cekao takmicenje u zakucavanju. :cry:

Posted

kako je slatko, i u skills takmicenju su podelili nagradu :mellow:

Posted

gledam snimak, mclemore je imao fina zakucavanja u ovoj freestyle rundi. od njega, walla, georgea i rossa se ovdje moglo izvuci dobro takmicenje.

sad ce jos po jednom i to je to?

Posted

Jbt, sto je zanimljivija liga, to je gori i dosadniji all-star.

Posted

kakvo buljson vece

drago mi zbog belinelija, gotivan je lik, a i Evropa se ok pokazuje u ovom takmicenju. sledece godine - Mirza

Posted

Najvise me iznerviralo sto je Dominik jebeni Vilkins jedno 5 puta rekao "John Wall brought the dunk contest back" :puke:
Covjek zakucao jednom.

Posted (edited)

Ovo je bas bilo bez odbrana.

Odose svi zivi rekordi

Edited by Giggsy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...