Feindouno Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Uosington onako iz prikrajka redom skoluje najbolje ekipe sa zapada.
J.R. Cash Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ne vredi, ista tekma Portlanda kao u Washingtonu. Starteri zbog aljkavosti naprave samo 6 umesto 12 do 15 viska, onda udje nesrecni Mo i ostatak scrubsa i ode utakmica.I sta, dodjavola, Meyers Leonard radi na NBA terenu a da to nije na nekoj pauzi uz muziku iz Benny Hilla?!
J.R. Cash Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Lakersi ostali sa 5 igraca, Sacre igra sa 6 faulova
Feindouno Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Lakersi ostali sa 5 igraca, Sacre igra sa 6 faulova Zasto Lamarkus ne moze da se sastavi sa zivotom?
Giggsy Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) U jebem ti, kakav finis u SA! Wall ukrao loptu i izjednacio u produzetkuSpursi :DEdit: ipak dobise prilicno lagano Edited February 6, 2014 by Giggsy
Have_Fun Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Lejkersi krenuli sa 8 igraca... u prvom poluvremenu se povredio Young pa su ostali sa 7U pola 4/4 se povredio Farmar i ostaju sa 6... zatim im 2 igraca prave po 6 licnih :D ali Sacre ostaje u igri... i oni dobijaju CLE!Ova utakmica zasluzuje download :D
goofs Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Wat? Meni tu nista nije jasno. Znaci u NBA ako ostanes sa 5 igraca igrac moze da pravi beskonacno faulova i nece biti izbacen? I vidim da se Nash naprasno skinuo u dres u zadnjoj cetrvrtini, kako se to onda vodi, ako je bio prijavljen u protokol, onda je Sacre morao out a Nash u igru. Ako nije, onda nije ni smeo da se skida u dres.
Lyckety Splyt Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Wat? Meni tu nista nije jasno. Znaci u NBA ako ostanes sa 5 igraca igrac moze da pravi beskonacno faulova i nece biti izbacen? I vidim da se Nash naprasno skinuo u dres u zadnjoj cetrvrtini, kako se to onda vodi, ako je bio prijavljen u protokol, onda je Sacre morao out a Nash u igru. Ako nije, onda nije ni smeo da se skida u dres.Svaki naredni faul se računa kao tehnička.
Tinman Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Mislim da se u toj situaciji igracu koji vec ima 6 faulova svaki sledeci svira kao tehnicka (ili nesto slicno). Dakle slobodno bacanje i lopta sa strane. Nisam siguran, ako sam lupio izvinjavam se.
Feindouno Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Pop o Duncanu "I'm going to play him 48 [minutes] tomorrow," Popovich said after the game. "You're making that kind of money, you've got to play."
Recommended Posts