Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
http://www.nba.com/n...ed-sprained-acl
Denver Nuggets guard Nate Robinson has been ruled out of Friday’s game against the Toronto Raptors after an MRI Thursday revealed a sprained anterior cruciate ligament in his left knee.
Kazu da je samo sprained.. ne tornedtako da je samo istegao, ne pokidao, right? :/ Edited by Have_Fun
  • Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Thank you captain obvious :DTorn, nepravilan glagol.Na nekim sajtovima pise da ga je ipak pokidao.

Posted (edited)

.

Edited by Have_Fun
Posted

pa to zapravo i jeste isto, samo je kidanje sprain grade 3. grade 2 je djelomicno kidanje, ali je ono kod prednjih ukrstenih rijetko. grade 1 je istegnuce.

Posted

zato mi je i bilo konfuzno citajuci o tim povredamajer su izjednacili istegnuce (sprain) i kidanje (torn)pa sam u onom postu vise proveravao o cemu se zapravo radinebitno..SHIT SEZONA!

Posted

Za 6 minuta igra, PHI ima 6pts i 9 TOSjajno

Posted (edited)

Upravo se razgoropadio Thadd Young i postigao 14 od ukupno 17 timskih poena za sadasada 16 od 19

Edited by Have_Fun
Posted

Memfis mi je novi San Antonio :wub:Prskam™ svaki put kad skoluju glupane poput ovih Vukova.

Posted (edited)

A bas je pre neki dan bio tekst na espn-u o tome kako Minestota ne moze da dobije nijednu tesnu utakmicu :) Oklahoma ga ne vadi, Durent prekida seriju od 30+ poena.

Edited by Bane_V
Posted

jeste prekinuo, ali uz 3-3 za tri, 10-12 iz igre... a Ibaka 12-12 iz igre... ljudi su dobili desetu za redom, i sve to bez Westbrooka

Posted (edited)

znam, samo konstatujem...Dobi GS nekako, Curry 44, Thompson sutirao ko pijan.

Edited by Bane_V
Posted

Zvuči mi neverovatno da Jordan nije imao vise od 15 uzastopnih utakmica sa 30 points or more. Kobi 16, pa onaj ludak sa 65 (u eri bez vremena za napad)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...