porucnik vasic Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ovo za Gračanicu ili Dečane (ne sećam se ni ja) je sve samo ne misterija. U to vreme nebeska tela su se predstavljala na taj način, nikakvi astronauti :(Персонификације.
Аврам Гојић Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 I ta personifikacija baš slučajno, eto tako, liči na escape pod vanzemaljskog broda iz sistema Kentauri. Hajde molim Vas.
Bujodrag Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Nešto se tu, ipak, ne poklapa. Više liči na aldebaranske kapsule, ali, to onda pravi pometnju s hronologijom.
radisa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Nije baš da pripada ovoj seriji, ali sam odgledao ovaj video... Ovo ima daleko više logike od prave serije, ali, zna li neko više nešto o ovome liku i njegovim istraživanjima (mislim o ovom kao naučnom delu, deo posle prvih sat i po o zlim bankama je sranje)? Guglao sam malo sa "debunked", ali sam našao samo jedan članak, koji je ruku na srce neozbiljan, mogao bih da nađem sam mnogo više pojedinačnih nelogičnosti od tog članka, ali ne objašnjava neka glavna pitanja. Kao o tim čudnim krugovima u Africi, kao i oonom merenjima koji ne mogu da se objasne, kada se rade u krugovima.
Indy Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ja daleko više verujem da su banke zle, nego da su nekad bili ancient alieni. :misko:
radisa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Dobro, on nadovezuje zle banke na aliene, što je ludo na zilion osnova, ali postavlja neka interesantna pitanja. Uz dosta interesantne priče i poneku demonstraciju.
Indy Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Super je postavljati pitanja, posebno ako u sebi ne sadrze spakovane odgovore. Ovo je vec sigurno bilo, ali ne pratim topik.
radisa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Super je postavljati pitanja, posebno ako u sebi ne sadrze spakovane odgovore. Pa neka sadrže i lupanje su, ali meni su sama pitanja interesantna. 'ebeš odgovore koji sadrže Atlatidu i zle Aliene koji stvore čoveka da im kopa zlato :)
Њујоркер Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) Sad gledam AA specijal: Nikola Tesla, coek koji je komunicirao s ekstaterestrijalcima i konstrusisao vimane Prajsles. edit/apdejt: Tesla i Ajnstajn, radili na filadelfijskom brodogradilistu na Eldridzu. Edited January 3, 2015 by Њујоркер
Recommended Posts