Sestre Bronte Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 AA su baš šoder od dokumentarca, pa ipak odgledam kada naletim, osim ako me baš ne iznerviraju. Danikena sam pročitao uzduž i popreko, kao klinac uglavnom.Postavljaju pitanja, potpuno u danikenovom stilu, neka dobra, neka malo manje dobra, ali su im odgovori uglavnom bezobrazno glupi.Beše ilustracija za klarkove misterije sveta ona kristalna lobanja, pa čitava riča o njoj - te nemoguće ovo, te nemoguće ono. Na kraju ispade falsifikat, dokazano, overeno i zavedeno u tri primerka.
luba Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 iju, tek sam sad videla kako deniken izgleda, ko propali brat pijanac vilijema satnera.divna bila literatura za peti, sesti razred osnovne. u biblioteci je uvek bila mrtva trka izmedju denikena i agate kristi, u red si morao da se upises.
porucnik vasic Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Jel ima naše čuvene freske iz Sopoćana?Ово је Грачаница или Дечани. Нису Сопоћани.Најјача је светска завера против пирамида у Високом. Са друге стране има пар занимљивих прича, разне опесраторије из каменог тоба, опседнутост Орионом Египћана и тако. Тотални треш је нацисти и ванзамаљци.
Filipenko Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) divna bila literatura za peti, sesti razred osnovne. u biblioteci je uvek bila mrtva trka izmedju denikena i agate kristi, u red si morao da se upises.Pa dobro, u konkurenciji takvih treš izmišljotina, Deniken je još i zanimljiv.Ово је Грачаница или Дечани. Нису Сопоћани. U pravu si. Onamo namo, za brda ona, govore da je zeleni gaj; pod njim se dižu Dečani sveti, molitva u njih prisvaja raj. I galaktičku turu u vatrenoj kugli, izgleda :ss1:edit: da smo pametni, pa da teoretičarima zavere pustimo buvu da je Kosovo oteto Srbima da se zataškaju vanzemaljci u našim svetim spisima i freskama, imali bi 100x bolji efekat od sudskih tužbi Vuka Jeremića... Edited October 28, 2013 by Filipenko
Blueberry Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 ...edit: da smo pametni, pa da teoretičarima zavere pustimo buvu da je Kosovo oteto Srbima da se zataškaju vanzemaljci u našim svetim spisima i freskama, imali bi 100x bolji efekat od sudskih tužbi Vuka Jeremića...Mos' def! Ima nade, though, jer kažu da se već uveliko priprema 6. sezona.
Giggsy Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 и контра странаhttp://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ Navuce me da odgledam celo. :) Ali, jeste super odradjeno; nevezano za emisiju moze svasta da se vidi.Ima lepo objasnjeno i za ovo Uksrsnuce u Decanima - ako se dobro secam predavanja iz Istorije umetnosti (a mislim da se secam itekako), jedino sto su propustili da objasne je taj muski i zenski princip kod Sunca i Meseca, ali nije ni bitno
deeps Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ko je gledao Stagate SG1 malo koja tema iz ove serije mu je nepoznata.
Arkadija Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ko je gledao Stagate SG1 malo koja tema iz ove serije mu je nepoznata.+1
copkillah Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ovo za Gračanicu ili Dečane (ne sećam se ni ja) je sve samo ne misterija. U to vreme nebeska tela su se predstavljala na taj način, nikakvi astronauti :(
hattori Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 to si procitao negde ili si video jos neke primere tj freske sa slicnim motivima?
hattori Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 naravno da ćeš da braniš svoju rasu <_<pa dosta je bilo prekrajanja istorije i asimilacije!
Recommended Posts