October 28, 201311 yr AA su baš šoder od dokumentarca, pa ipak odgledam kada naletim, osim ako me baš ne iznerviraju. Danikena sam pročitao uzduž i popreko, kao klinac uglavnom.Postavljaju pitanja, potpuno u danikenovom stilu, neka dobra, neka malo manje dobra, ali su im odgovori uglavnom bezobrazno glupi.Beše ilustracija za klarkove misterije sveta ona kristalna lobanja, pa čitava riča o njoj - te nemoguće ovo, te nemoguće ono. Na kraju ispade falsifikat, dokazano, overeno i zavedeno u tri primerka.
October 28, 201311 yr iju, tek sam sad videla kako deniken izgleda, ko propali brat pijanac vilijema satnera.divna bila literatura za peti, sesti razred osnovne. u biblioteci je uvek bila mrtva trka izmedju denikena i agate kristi, u red si morao da se upises.
October 28, 201311 yr Jel ima naše čuvene freske iz Sopoćana?Ово је Грачаница или Дечани. Нису Сопоћани.Најјача је светска завера против пирамида у Високом. Са друге стране има пар занимљивих прича, разне опесраторије из каменог тоба, опседнутост Орионом Египћана и тако. Тотални треш је нацисти и ванзамаљци.
October 28, 201311 yr divna bila literatura za peti, sesti razred osnovne. u biblioteci je uvek bila mrtva trka izmedju denikena i agate kristi, u red si morao da se upises.Pa dobro, u konkurenciji takvih treš izmišljotina, Deniken je još i zanimljiv.Ово је Грачаница или Дечани. Нису Сопоћани. U pravu si. Onamo namo, za brda ona, govore da je zeleni gaj; pod njim se dižu Dečani sveti, molitva u njih prisvaja raj. I galaktičku turu u vatrenoj kugli, izgleda :ss1:edit: da smo pametni, pa da teoretičarima zavere pustimo buvu da je Kosovo oteto Srbima da se zataškaju vanzemaljci u našim svetim spisima i freskama, imali bi 100x bolji efekat od sudskih tužbi Vuka Jeremića... Edited October 28, 201311 yr by Filipenko
October 28, 201311 yr Author ...edit: da smo pametni, pa da teoretičarima zavere pustimo buvu da je Kosovo oteto Srbima da se zataškaju vanzemaljci u našim svetim spisima i freskama, imali bi 100x bolji efekat od sudskih tužbi Vuka Jeremića...Mos' def! Ima nade, though, jer kažu da se već uveliko priprema 6. sezona.
October 29, 201311 yr и контра странаhttp://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ Navuce me da odgledam celo. :) Ali, jeste super odradjeno; nevezano za emisiju moze svasta da se vidi.Ima lepo objasnjeno i za ovo Uksrsnuce u Decanima - ako se dobro secam predavanja iz Istorije umetnosti (a mislim da se secam itekako), jedino sto su propustili da objasne je taj muski i zenski princip kod Sunca i Meseca, ali nije ni bitno
November 2, 201311 yr Ovo za Gračanicu ili Dečane (ne sećam se ni ja) je sve samo ne misterija. U to vreme nebeska tela su se predstavljala na taj način, nikakvi astronauti :(
November 2, 201311 yr to si procitao negde ili si video jos neke primere tj freske sa slicnim motivima?
November 2, 201311 yr naravno da ćeš da braniš svoju rasu <_<pa dosta je bilo prekrajanja istorije i asimilacije!