Jump to content
IGNORED

Ovde pitamo i sladimo se zajedno sa keksi kremom

Singer

Recommended Posts

Posted

koliko si para potrošio u brazilu za tih 40 dana? nije provokacija, stvarno me zanima

Negde oko €200k...malo je bezveze iznositi takve cifre javno, ali eto...jeste mnogo, medjutim i zaradjujem dobro...

Posted

Zar nisam o tome pisao vec dosta puta, malo mi postaje dosadno da se stalno ponavljam...ajde zadnji put,

nisam pazio na času

hvala na trudu.

Posted

koliko si para potrošio u brazilu za tih 40 dana? nije provokacija, stvarno me zanima

Don't go there pls....

Posted

taman da pitam

pošto sam tada odustvovao sa foruma, pa sam priče o keksijevom provodu u Brazilu slušao prepričane u RL, bilo bi lepo da mi neko pusti link ka toj svetoj prepisci, pošto sam lenj da tražim. hvala

• 2 weeks later...
Posted

Kude u Minhenu ima cokolada A klase da se kupi?

Najjednostavnije negde u sirem centru, hvala unapred

[emoji4]

Posted

Kude u Minhenu ima cokolada A klase da se kupi?

Najjednostavnije negde u sirem centru, hvala unapred

[emoji4]

1001 Sense (Ledererstrasse 10) - prava high-end prodavnica sa nekoliko desetina razlicitih cokoladnih brendova iz A klase...od najboljih lokalnih cokolada, pa sve do najboljih uvezenih cokolada iz Belgije, Italije, Francuske, Spanije, Svajcarske, Austrije, itd...

Amai (Neuturmstrasse 2) - cokoladni butik koji drzi Sabine Heinsch, u zadnjih desetak godina verovatno i najbolji nemacki cokolater, ovo su mozda i najbolje nemacke hand-made cokolade koje se mogu kupiti, takodje imaju i prelepa pakovanja, pa su idealni za poklone...

Leysieffer (Kaufingerstrasse 8/9) - tradicija duza od 100 godina, imaju odlicne praline i cokoladne table sa svim mogucim ukusima, veoma su upscale i asortiman proizvoda im je ogroman, pa se tako kod njih mogu kupiti i mnogi drugi sjajni slatkisi i dezerti...

Dallmayr (Dienerstrasse 14/15) - ovo je ogromna delikates prodavnica sa luksuznom robom, tu ima svega i svacega, ali posto te zanima cokolada, njihove table i praline su jedne od najboljih u Nemackoj, nalaze se u posebnom departmanu u samom prizemlju, lako ih je naci...

Confiserie Rottenhofer (Residenzstrasse 25/26) - isto imaju fenomenalne cokolade, kao i kolace, torte i ostale slatkise, ogroman izbor svega i svacega, kao i duga tradicija, u pitanju je iskljucivo luksuzna roba, tako da ne mozes pogresiti sta god da izaberes...

Chocolate & More (Westenriederstrasse 15) - prodavnica sa uvoznim cokoladama, ali ima i lokalnih brendova, isto nabavljaju samo najkvalitetnije cokolade i moguce je naci svakakve kombinacije ukusa, asortiman je bas veliki, pa su slatke muke oko toga sta kupiti...

Laderach (Karlsplatz 8) - u pitanju je jedan od najpoznatijih svajcarskih cokolatera, ali i u Minhenu imaju svoj cokoladni butik, koji je rame uz rame sa svim pomenutim radnjama gore, vrhunska cokolada A klase i nesto sto se definitivno ne bi smelo propustiti...

Franz Schokoladenkontor (Brunnstrasse 5) - jos jedna prodavnica gde je moguce kupiti raznorazne luksuzne brendove tipa Amedei, Domori, Valrhona, Fauchon, Prestat, Marie Belle, itd...kao i sa gore pomenutim prodavnicama, ako te zanima A klasa, na pravom si mestu...

Posted

Podbo si me sa ovim, onaj Venchi levo je killer. :)

Posted

Supruga me uveliko proziva da će ovo sve nestati netragom koliko sledećeg vikenda ali ja zaista nameravam da ih konzumiram veoma lagano i disciplinovano :) Inače, Ferrero ima neke nove batone punjene belim kremom i cerealima, zarazni su. Sreća pa ih je samo 6 u jednom pakovanju.

Posted

Koliko kosta ovaj Plasmon? Posto drugarica tvrdi da je uzasno jeftin, dosta jeftiniji od srpske Plazme.

Posted

2.89 evra na sniženju, inače je nešto preko 3. Pri tome je ovaj creme di latte skuplji od običnog jer sadrži i taj mlečni krem.

Morao sam u bebi marketu da ga tražim, nijedan običan market ga nema u ponudi.

Posted

Ne znam sta drugarica misli kad kaze da "misli da je 1kg plasmona tipa 2e" :fantom:

Ako te ne mrzi i cene ostalih proizvoda sa slike, moram drugarici da dam jasnu sliku sta mi donosi :)

Posted (edited)

ma kilo plasmon keksa je preko 15-16€.

dok se beowl ne javi, amedei cokolade mozes naci za 4,10€ ove desno, chuao je vec preko 7€, a porcelanu bije glas da je najskuplja cokoladna tabla na svetu, ja je ne nadjoh nikad ispod 10€

edit: 50 grama su ti table :(

Edited by aram
Posted

Fala arame ;)

A ovo za 50gr, no comment :fantom: