Jump to content

Ovde pitamo i sladimo se zajedno sa keksi kremom

Featured Replies

jesi sve sam pojeo odjednom ? :)

prepisi sastav s deklaracije, ako te ne mrzi. 

Nisam. Precenio sam se, moracu iz dva puta :D

Slikacu etiketu sutra, pa kacim. Ali zapamtio sam da ima 50% pecenih lesnika. I fino krcka pod zubima

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

ovo je bio super topik, šteta što je razotkriveno 

uploadfromtaptalk1396381272351.jpg

Džaba ti sad deklaracija kad ste oterali kiksija

A deklaracija nije za njega.

SeksiKeksi otisao? Nije valjda zbog onih koza? Greota

Otišao0

I neka je otisao, mozemo i bez njega...neka igra lastis sa devojcicama, kad vec ne ume klikere sa decacima...

super je sastav, samo lesnici, mlecna i bela cokolada. to je najkvalitetnije od kremova sto moze da se kupi kod nas. verovatno bi moglo da bude jeftinije da ambalaza nije tolko odvratna, ali luksuzna. verovatno se onda ne bi zvalo ni kraljevski krem. eventualno predsednicki... :D

Ziv je Keksi, umro nije :Hail:

@darling

Da, mogli bi da spuste malo cenu verovatno, ali kao da bi bilo neke razlike u potraznji da kosta 900, umesto 1100. Isti djavo. Lukcuzan proizvod, za posebne prilike. A i prodavacica me odmah pitala "jaoo, jel to za poklon, hocete da vam upakujem? ne bre zeno, sam zderem! oh, pametno" :D

Inace, ja sam tek nedavno skapirao da se krem zove Kraljevski™, jer je kao endorsovan© od strane rojal familije. Do tada sam mislio da naziv potice od cinjenice da je u pitanju vrh ponude. Pa sam se malo pokolebao jer sam pomislio da su uzeli neki obican krem i i lupili jacu cenu zbog etikete

Dao kumi onaj tekst o plazmi/plasmonu i sad ona hoce da nadje taj oridjidji keks.Kum naravno hoce , blago receno, da me rokne...

Jede mi se ovaj enbidzijev kremic.

Dao kumi onaj tekst o plazmi/plasmonu i sad ona hoce da nadje taj oridjidji keks.Kum naravno hoce , blago receno, da me rokne...

ima po konzumima u hr., skokni...

ima po konzumima u hr., skokni...

Najbolje da cu ja da idem u hr  :s_c: .Nego oni cesto idu do segedina pa verovatno tamo ima....