March 31, 201411 yr Nisam. Precenio sam se, moracu iz dva puta :D Slikacu etiketu sutra, pa kacim. Ali zapamtio sam da ima 50% pecenih lesnika. I fino krcka pod zubima Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
April 1, 201411 yr A deklaracija nije za njega. SeksiKeksi otisao? Nije valjda zbog onih koza? Greota Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
April 2, 201411 yr I neka je otisao, mozemo i bez njega...neka igra lastis sa devojcicama, kad vec ne ume klikere sa decacima...
April 2, 201411 yr Sent from my Nexus 4 using Tapatalk super je sastav, samo lesnici, mlecna i bela cokolada. to je najkvalitetnije od kremova sto moze da se kupi kod nas. verovatno bi moglo da bude jeftinije da ambalaza nije tolko odvratna, ali luksuzna. verovatno se onda ne bi zvalo ni kraljevski krem. eventualno predsednicki... :D
April 2, 201411 yr Ziv je Keksi, umro nije @darling Da, mogli bi da spuste malo cenu verovatno, ali kao da bi bilo neke razlike u potraznji da kosta 900, umesto 1100. Isti djavo. Lukcuzan proizvod, za posebne prilike. A i prodavacica me odmah pitala "jaoo, jel to za poklon, hocete da vam upakujem? ne bre zeno, sam zderem! oh, pametno" :D Inace, ja sam tek nedavno skapirao da se krem zove Kraljevski, jer je kao endorsovan© od strane rojal familije. Do tada sam mislio da naziv potice od cinjenice da je u pitanju vrh ponude. Pa sam se malo pokolebao jer sam pomislio da su uzeli neki obican krem i i lupili jacu cenu zbog etikete
April 2, 201411 yr Dao kumi onaj tekst o plazmi/plasmonu i sad ona hoce da nadje taj oridjidji keks.Kum naravno hoce , blago receno, da me rokne...
April 2, 201411 yr Dao kumi onaj tekst o plazmi/plasmonu i sad ona hoce da nadje taj oridjidji keks.Kum naravno hoce , blago receno, da me rokne... ima po konzumima u hr., skokni...
April 2, 201411 yr ima po konzumima u hr., skokni... Najbolje da cu ja da idem u hr .Nego oni cesto idu do segedina pa verovatno tamo ima....