darling Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 jesi sve sam pojeo odjednom ? :) prepisi sastav s deklaracije, ako te ne mrzi.
nbg4ever Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Nisam. Precenio sam se, moracu iz dva puta :D Slikacu etiketu sutra, pa kacim. Ali zapamtio sam da ima 50% pecenih lesnika. I fino krcka pod zubima Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sestre Bronte Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 ovo je bio super topik, šteta što je razotkriveno
nbg4ever Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 A deklaracija nije za njega. SeksiKeksi otisao? Nije valjda zbog onih koza? Greota Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
keksi krem Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 I neka je otisao, mozemo i bez njega...neka igra lastis sa devojcicama, kad vec ne ume klikere sa decacima...
darling Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Sent from my Nexus 4 using Tapatalk super je sastav, samo lesnici, mlecna i bela cokolada. to je najkvalitetnije od kremova sto moze da se kupi kod nas. verovatno bi moglo da bude jeftinije da ambalaza nije tolko odvratna, ali luksuzna. verovatno se onda ne bi zvalo ni kraljevski krem. eventualno predsednicki... :D
nbg4ever Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ziv je Keksi, umro nije @darling Da, mogli bi da spuste malo cenu verovatno, ali kao da bi bilo neke razlike u potraznji da kosta 900, umesto 1100. Isti djavo. Lukcuzan proizvod, za posebne prilike. A i prodavacica me odmah pitala "jaoo, jel to za poklon, hocete da vam upakujem? ne bre zeno, sam zderem! oh, pametno" :D Inace, ja sam tek nedavno skapirao da se krem zove Kraljevski, jer je kao endorsovan© od strane rojal familije. Do tada sam mislio da naziv potice od cinjenice da je u pitanju vrh ponude. Pa sam se malo pokolebao jer sam pomislio da su uzeli neki obican krem i i lupili jacu cenu zbog etikete
Frank Pembleton Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Dao kumi onaj tekst o plazmi/plasmonu i sad ona hoce da nadje taj oridjidji keks.Kum naravno hoce , blago receno, da me rokne...
aram Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Dao kumi onaj tekst o plazmi/plasmonu i sad ona hoce da nadje taj oridjidji keks.Kum naravno hoce , blago receno, da me rokne... ima po konzumima u hr., skokni...
Frank Pembleton Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 ima po konzumima u hr., skokni... Najbolje da cu ja da idem u hr .Nego oni cesto idu do segedina pa verovatno tamo ima....
Recommended Posts