Frank Pembleton Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 bah, provalio sam, radi spikorfon tek kace onaj drugi javi. budalastina ostaje to da mislim da se greje. kako to mislis? Ja stavim na sikerfon i cujem kako zvoni njemu.
ToniAdams Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) nece jebiga, siva je ikonica i ne mogu da je aktiviram. kad se neko javi, tek onda dobijem opciju da ukljucim spikerfon. dok zvoni jedino mogu da pritisnem mute ili da prekinem poziv. koja ti verzija vajbera? mozda je do toga. Edited September 3, 2015 by ToniAdams
Lezilebovich Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 možda frenk priča o običnom pozivu, a ne viber ...
ToniAdams Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 bemliga. sustinski nije bigdil, ali nekako volim da se skinem u gace, sednem u fotelju, stavim mob na stomacinu i zovem, dok u jednoj ruci drzim pivo a u drugoj daljinsko upravilo.
Frank Pembleton Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 možda frenk priča o običnom pozivu, a ne viber ...Da o običnom pozivu. Vibervajber je krš za wp brdo bagova. Ne koristim praktično.
ToniAdams Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 a, oke, to sljaka i odje. elem, zasad kao glavnu prednost u odnosu na moje prethodne telefone nalazim kameru. jebemu sunce, stvarno mislim da moze da se poredi sa starijim kompaktnim aparatima. a glavna mana mi je sto je sve nekako sareno. al ce se naviknem. inace, paranoik po prirodi, istrazivao sam nacine za zamenu baterije u slucaju potrebe, i izgleda da nije tako zajebano, ima na yt klipova. samo ne znam kolko je zajebano pronaci bateriju u prodaji.
Frank Pembleton Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Si lud? Jbte sjebaćeš nešto i kraj. Sve je spakovano tesno nije vredno rizika. poslato sa WC šolje by BVK
ToniAdams Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 ama naravno da necu ako ne bude nuzde, kao sto rekoh, cisto paranoicno istrazujem :D al stvarno ne izgleda ko preveliki zajeb, ima par nekih limica koji preko nje prelaze i jedno 4 srafica sveukupno.
Zoe Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 a glavna mana mi je sto je sve nekako sareno. al ce se naviknem. To nije problem, sam namjestiš hoćeš li šareno ili ne. P.S. Netko je spominjao bateriju. L830 na wifi dva i pol dana. Inače je neki prosjek jedan dan - pozivi, poruke, FB, mail, prognoza i sl.
ToniAdams Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 u princupu, ako bih uradio na telefonu reset factory settings, jel bi mi se apgrejdovani win 8.1 vratio na 8.0?
katamaran Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Presece me sinoc neki nenormalni zvuk prazne baterije... Od ovoga bi jedino bilo gore da se oglasio ovako nekako
ToniAdams Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 meni se dojmi da se posle apdejta na 8.1 brze prazni bakterija. tj siguran sam. kako dagi vratim na 8.0?
katamaran Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ne znam da li je izvodljivo. Pogledaj battery saver pa vidi sta ti jede bateriju,
sabahudin Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 ne otvara mi aplikacije tipa whatsapp, twiter, facebook itd. uradio hard restart, i dalje nece. poruke, imenik i ostale default stvari otvara normalno help?
Recommended Posts